Pljoska za sublimaciju

Pljoska za sublimaciju

Pljoska je sublimacioni proizvod koji možete personalizovati Vašim dizajnom u vidu slike ili teksta, a napravljena je od nerđajućeg čelika. Kada je zima i kad je hladno uvek je dobro imati nešto žestoko pri ruci da vas zagreje. Da li ima nečeg boljeg od pljoske iz vašeg unutrašnjeg džepa. Sa pljoskom ovog tipa će te uvek moći da se zagrejete. Idealna je kao poklon uzimajući u obzir da Vi birate dizajn ili natpis koji će biti odštampan na ovoj pljoski za sublimaciju. Inovativan je ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu nekim originalnim poklonom. Pljoska za sublimaciju takođe može biti idealan poklon za rođendan. Poklonite je nekom koga dobro poznajete i kome će te odštampati unikatan poklon sa motivom koji tom nekom znači. Pljoska je prvenstveno namenjena lovačkim udruženjima, lovcima i ribolovcima.

Boje koje se štampaju tehnikom sublimacije ostavljaju kvalitetan i dugotrajan otisak i veoma su postojane.

Pljoska

Pljoska za sublimaciju

Pljoska za sublimaciju je namenjena za sublimacionu tehniku štampe. Izrađena je od kvalitetnog  nerđajućeg čelika.
  • Šifra proizvoda Pljoska za sublimaciju: PLJO
  • Proizvod: Pljoska
  • Boja: Srebrna
  • Kapacitet: 8oz – 236ml
  • Dimenzije: 9x23x14.7 cm
  • Dimenzije štampe: 8×11 cm

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Ova pljoska za sublimaciju je samo od jedna od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?