Novogodišnja kugla sa slikom

Novogodišnji ukrasi sa slikom

Novogodišnja kugla sa slikom

Novogodišnja kugla sa slikom jedan je od najpopularnijih proizvoda u novogodišnjoj ponudi. Iznenadite vaše klijente novim novogodišnjim proizvodom u vašem izlogu i ponudi. Novogodišnja kugla sa slikom savršen je proizvod kako za male tiraže tako i za velike. Kugla je plastična sa zakačkom za jelku i u njoj se nalazi postolje za sliku koju možete izraditi bilo kojim štampačem sa foto papirom. Jednostavno stavite fotopapir sa slikom vaših klijenata, logom firme, udruženja, sportskih klubova, imenima i slikama zaposlenih ili tekstom u kuglu, zatvorite je i ona je spremna da se okači na jelku ili drugi promotivni materijal. Novogodišnja kugla sa slikom dvostrani je proizvod što znači da možete u nju staviti dve slike sa jedne i druge strane i možete kombinovati logo firme sa slikama zaposlenih ili slike zaljubljenih parova vaših klijeneata.

Novogodišnjakugla sa slikom nezaobilazni je proizvod kada je reč o novogodišnjim ukrasima. Ovaj proizvod je proizvod velike potražnje za novogodišnje praznike i zato nemojte čekati i već danas poručite novogodišnju kuglu. Ova kugla može se koristiti za razne događaje, može se koristiti kako bi ukrasili jelku, ali se također može iskoristiti i za promotivne događaje. Ukrasite vašu firmu novogodišnjim duhom i unesite toplinu u vaše prostorije slikama vaših zaposlenih.

Kugla sa slikom

Kugla za jelku mala

  • Šifra proizvoda: SF105
  • Dimenzije: 65mm
Srce lampion sa slikom

Ukras za jelku – Srce

  • Šifra proizvoda: UZJS
  • Dimenzije:90x80cm
zvezda sa slikom za novu godinu

Ukras za jelku – Zvezda

  • Šifra proizvoda: UZJZ
  • Dimenzije: 90x90cm

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih novogodišnjih proizvoda. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Zapratite nas i na našem YouTube kanalu Mincom d.o.o. i pogledajte tutorijale koji će Vam pomoći u personalizovanju sublimacionih proizvoda.

Pratite i naš Instgram i Facebook profil kako bi prvi saznali za nove porizvode i promocije.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?