Mašina za pravljenje magneta

Mašina za magnete B900

Mašina za pravljenje magneta

Mašina za pravljenje magneta B900 kvalitetna je mašina napravljena kako bi ubrzala proces proizvodnje magneta ili bedževa. Magneti i bedževi važni su marketinški i turistički proizvodi koji se uvek traže. Bilo da radite u foto radnji, knjižari, kopirnici, suvenirnici, štampariji, turističkoj ili marketinškoj agenciji ovo je mašina namenjena za Vas. Sama mašina za magnete je napravljena od kvalitetnog materijala kako bi omogućila neprekidan i dugotrajan rad. Jednostavan proces pravljenja mageta možete da pogledate na sledećem videu.

Upotreba magneta

Svaki motiv koji možete odštampati na običnom papiru, možete i preneti na magnet. Odštampani motiv na papiru plastificira se folijom i spaja sa metalnom podlogom. Nakon što ste napravili prvi korak i zaštitili dizajn folijom i metalnom podlogom potrebno je još samo da nalepite magnet. Magneti su se oduvek koristili kao jedna od osnovnih turističkih atrakcija i poklona. Magneti imaju razne upotrebe a neke od tih su da se koriste kao suvenir, lepo sećanje na nekakv trenutak, političke ili marketinške kampanje… Mašina za magnete B900 omogućiti će Vam lak i brz način pravljenja više hiljada proizvoda u kratkom vremeskom periodu.

Mašina za pravljenje magneta B900 odlikuje se:

 • Kvalitetna izrada
 • Velika brzina rada
 • Jednostavan proces izrade u samo 2 koraka

Mašina za izradu magneta se sastoji od:

 • Seckalice
 • Modle za magnete
 • Mašine za sklapanje magneta ili bedževa
Mašina B900

Mašina za pravljenje magneta B900

Mašina za brz i jednostavan proces pravljenja više hiljada magneta i bedževa. Ovu mašinu odlikuju kvalitetna izrada i jednostavnost.
 • Naziv: Mašina za magnete B900
 • Šifra proizvoda: MZMIB
 • Dimenzije: 31,5 x 10,0 x 25,5 cm
 • Dimenzija magneta: 78 x 53 mm
 • Materijal: Metal i guma
 • Proces: proizvod u samo dva koraka

Proces proizvodnje

Sve što Vam je potrebno da napravite kvalitetan proizvod je mašina za magnete B900, sekač, običan papir i delovi za magnet ili privesak. Delovi koji su potrebni za privezak su odštampani papir, zaštitna folija, metalna podloga i plastični držač za zakačku ili magnet. Kao što vidite na videu u prvom koraku u modlu broj 1 stavljate metalnu podlogu, odštampani papir i zaštitnu foliju. Kada pritisnete prvu modlu u modlu broj 2 stavljate plastični držač sa zakačkom ili bez zakačke za megnet. Kada ste pritisnuli modlu broj 2 Vaš proizvod je gotov u samo 2 koraka.

Mašina za magnete

Ukoliko Vas zanima više o ovoj presi i načinu rada stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja. Više naših korisnih videa o proizvodima u našoj ponudi možete da pronađete na našem youtube sajtu Mincom doo. Osim našeg youtube kanala za najnovije ponude i akcije posetite i naše društvene mreže Facebook i Instagram.

Pogledajte i druge mašine u našoj ponudi kao što su:

Ukoliko Vas zanimaju blanko proizvodi iz naše ponude registrujte se na naš sajt i skinite cenovnik. U našem cenovniku pronaći ćete sve proizvode u našoj ponudi sa cenama. Za sve porudžbine i količine možete nas kontaktirati putem emaila.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?