Keramička fudbalska šolja za sublimaciju

Keramička fudbalska šolja za sublimaciju

Keramička fudbalska šolja za sublimaciju još je jedna od šolja koja spada u kategoriju keramičkih šolja za sublimaciju. Ova keramička šolja za sublimaciju je posebno interesantna iz razloga što ima fudbalsu loptu na dršci. Interesantna je za sve fotoradnje, knjižare, poklon radnje ili štamparije koje žele da prošire svoju ponudu. Iznenadite svoje klijente ovom šoljom i ukrasite je slikama, fudbalskim klubovima ili omiljenim brojem dresova.

Keramička fudbalska šolja za sublimaciju  može da se radi na velike količine za sportske klubove ili na male količine za klijente. Šolja je premium kvalitete sa sublimacionim premazom koji omogućava visokokvalitetne fullcolor otiske, te je dugotrajna i pogodna za pranje u mašini za posuđe.

Šolja za sublimaciju

Specifikacije

  • Šifra proizvoda šolja fudbalska: B11ZQ
  • Kapacitet: 11oz – 325ml
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Proširite Vašu ponudu

Šolja fudbalska nije jedini proizvod iz naše ponude. Mincom firma može da se pohvali najvećim izborom sublimacionih šolja u Srbiji. Uvrstite proizvod kao što je keramička šolja za sublimaciju u Vašu ponudu i iznenadite najmlađe koji će se oduševiti ovim proizvodom. Proširenje ponude uvek znači i novi klijenti. pošaljite poruku svojim klijentima da kod Vas mogu da pronađu razne vrste različitih proizvoda a ne samo jednu vrstu. Na ovaj način možete zaobići konkurenciju i povećati broj klijenata.

Ovu šolju možete pronaći i u jednom od naših paketa za prvo punjenje. Ukoliko želite da pokažete klijentima razne proizvode kao što je i šolja fudbalska a ne želite da ih odmah uzimate na veće količine paket prvog punjenja je idealan za Vas. U ovom paketu za neverovatnu cenu dobijate razne vrste različitih proizvoda kako bi ih mogli prezentovati klijentima i videti koji proizvodi su najtraženiji.

Kao i sve bele šolje u našoj ponudi i šolja fudbalska je A klase. Ovo je premium kvalitet šolje i ostavlja savršen i dugotrajan otisak. Osim fudbalskih šolja u našoj ponudi možete da pronađete i mnoštvo drugih proizvoda. Svi proizvodi u našoj ponudi pogodni su za sublimacionu štampu. Neki od proizvoda koji mogu biti zaniljivi za Vas su:

Ukoliko želite da saznate više o procesu sublimacionog prenosa dizajna ili slike sa papira na proizvod, ili želite da pratite najnovija događanja i tehnike štampe posetite naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Ukoliko ste zainteresovani za veće količine sublimacionih šolja uvek možete da pogledate i ostale reklame šolje u našoj ponudi.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?