Činija za sublimaciju

Činija za sublimaciju

Činija za sublimaciju za tople obroke je idealan poklon za voljenu osobu. Kad je hladno napolju, topla supa iz omiljene činije će Vas obradovati i izmamiti osmeh na lice. Činija za sublimaciju je posebna po tome što na njoj možete štampati vašu fotografiju i tekst po želji. Servirajte omiljenu supu u jedinstvenoj činiji za zajedničke trenutke u dvoje. Tehnika koja se najbolje pokazala je tehinka štampe uz pomoć Peći za sublimaciju. Dobijeni otisak je veoma kvalitetan i dobijate mogućnost štampe po celoj površini činije

Činija za sublimaciju može biti idealan poklon za rođendan ili neku drugu posebnu priliku. Drage osobe će biti iznenađene sa ovim lepim poklonom i znakom pažnje. Budite sigurni da osmeh sa lica neće silaziti sa osobe koja dobije ovaj lep poklon.

Pored činije za supu imamo i činiju za pse i mačke. Činija za pse i mačke je originalan detalj ukoliko imate omiljenog kućnog ljubimca. Ovaj model je poseban po tome što se na njemu može štampati fotografija, ime ili bilo koji tekst po vašoj želji. Servirajte omiljenu hranu vašeg ljubimca u jedinstvenoj činiji. Ovo je nov proizvod u našoj ponudi. Vaš ljubimac će sa uživanjem jesti iz nje, dok će cela porodica sa zadovoljstvom gledati svog zadovoljnog ljubimca. Štampa na se redi tehnikom sublimacije, gde se boja sjedinjuje sa keramikom. Izrađena je od kvalitetne keramike na kojoj se štampa Vaša fotografija i tekst u punom koloru.

cinija za supu

Činija za supu

Namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetne keramike.
  • Šifra proizvoda: TBW01
  • Dimenzije: 13×7.5cm
Sublimacija na ciniji za pse

Činija za pse

Namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetne keramike.
  • Šifra proizvoda: B4D
  • Dimenzije: 7×17.5cm
Činija za mačke

Činija za mačke

Namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetne keramike.
  • Šifra proizvoda: B4C
  • Dimenzije: 13×4.5cm

Ovo je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kao i svi drugi sublimacioni proizvod i činije su jednostavne za pečenje i ukrašavanje, kako bi saznali dodatne informacije posetite naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?