Marama za pse sa ogrlicom

Marama za pse sa ogrlicom

Marama za pse sa ogrlicom jedan je od originalnih proizvoda namenjenih za kućne ljubimce. Marama za pse koja je sastavni deo ogrlice koja je lako podesiva. Ogrlica za pse sa maramom može lako da se zakači za povodac za pse.

Marama za kućne ljubimce sastoji se od bandane i podesive ogrlice sa D – prstenovima za pričvršćivanje povodca. Bandana je napravljena od poliesterskog materijala koji je najbolji za sublimaciono štampanje. Marama za kućne ljubimce možete oštampati svojim umetničkim delima kako biste ih učinili jedinstvenim samo za vašeg ljubimca. Ova divna marama će vašem ljubimcu dodati mnogo ljupkosti.

Ogrlica za pse sa maramom je simpatičan i neizostavan detalj na vratu svakog psa. Na maramu može da se oštampa zanimljiv i upečatljiv dezen tehnikom sublimacije ili fotografija vašeg psa. Marama se lako podešava oko vrata psa i ne remeti svakodnevne aktivnosti psa.

Marama za pse može da bude fenomenalan poklon za sve vlasnike kućnih ljubimaca, ali možete da je ponudite porodavnicama opreme za kućne ljubimce, gift šopovima, prodavnicama personalizovanih poklona.

Sada Vaš kućni ljubimac može da bude najmoderniji i najoriginalniji u kraju.

Marama za pse sa ogrlicom

  • Šifra proizvoda: PSK-S
  • Tip: Proizvodi za ljubimce
  • Dimenzije: proizvoda: 400*400*250mm
  • Površina za štampu: 12*17cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180 °C
  • Vreme: 120 sekundi

Ako želite da se bavite dizajnom na ogrlicama za štampu, u našoj ponudi možete da pronađete sublimacioni štampač Sawgrass SG500 kao i kompletnu opremu za bavljenje sublimacijom. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas.

Marama za pse sa ogrlicom je samo od jedan od proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored opreme za sublimaciju imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štamparije. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Posetite nas i zapratite na Instagram i Facebook profilu kako bi uvek prvi saznali za najnovije akcije.

Ukoliko Vas zanima način štampe i tehnika sublimacije posetite naš youtube kanal Mincom doo

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?