Reklamne patosnice za auto

Reklamne-patosnice

Reklamne patosnice za auto

Reklamne patosnice za auto namenjene su svim tipovima automobila i deo su enterijera svakog auta i ulepšavaju njegov unutrašnji izgled. Patosnice mogu biti presonalizovani, unikatni proizvod koji je idealan za reklamiranje Vašeg  brenda. Ako želite da postignete prepoznatljiv i poseban izgled cašeg vozila iskoristite šansu i opremite svoja vozila jedinstvenim patosnicama za auto koji će oduševiti i najzahtevnije klijente. Patosnice mogu biti važan detalj u oglašavanju vaše firme ili brenda na koji mnogi nažalost zaboravljaju ali vi ne morate da budete jedan od njih.

U našoj ponudi možete pronaći prednje i zadnje patosnice za auto koje su idealne za osvajanje vaših kijenata i ostavljane odličnog prvog dojma pri samom otvaranju vrata i pogled na enterijer vašega prevoznog sredstva. Patosnice su unikatan proizvod u našoj ponudi koji može da se radi na jedan komad sa sva četiri dezena, koji omogućava štampu reklamnih poruka firmi, marketinških agencija i auto industrija sa mogućnosti štampe u punom koloru na jedan ili više komada.

Reklamne patosnice za auto prednje
Reklamne patosnice   – prednje
Patosnice prednje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.

Šifra proizvoda: CM1

Dimenzije: 67 x 43,6cm

Broj komada: 2

Reklamne patosnice za auto – zadnje
Patosnice zadnje namenjene za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog tekstilnog materijala.

Šifra proizvoda: CM2

Dimenzije: 44 x 33cm

Broj komada: 2

Reklamne patosnice

Reklamne patosnice za auto je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?