Reklamne olovke

Reklamne olovke

Reklamne olovke su proizvod kojim možete unaprediti vaš brend i koristiti ih u marketniške svrhe. Kao rezultat štampe na olovkama bitno je da će Vaši klijenti biti zadovoljni sa olovkama koje su odštampane sa imenom i logotipom svog brenda. Svaki put kada se koristi olovka sa vašim logom videće se Vaš brend, što povećava vidljivost Vašeg marketinga i vizuelnog identiteta. Olovke su idealan promo materijal za sve prilike i namenjene su raznovrsnim ciljnim grupama.

Olovke se mogu štampati u punom koloru. Štampa na reklamnim olovkama je moguća sublimacionom, laserskom i UV štampom. Glavna prednost ovog načina štampe na olovkama je ta što se svaka olovka može štampati zasebno, sa drugačijim dizajnom. Osim toga hemijske olovke se mogu štampati u malim tiražima i u visokom kvalitetu bez odražavanja na cenu štampe.

Olovke su ovalnog oblika iz razloga što je taj oblik najadekvatniji za štampu i grejač najlakše prijanja uz olovku a samim tim se boje bolje prenose i dobija se kvalitetan otisak sublimacije. Zato je ovaj tip olovaka odličan izbor za reklamne olovke. Ukoliko sami želite da pravite olovke za sublimaciju u Mincom ponudi imate sav materijal i mašine koje su vam potrebne.

Reklamne olovke

Sublimacione olovke
Olovke za sublimaciju
Olovke su namenjene za sublimacionu štampu.

  • Šifra proizvoda: OL2
  • Veličina: 14cm
  • Obim štampe: do 3cm
  • Temperatura: 150°C
  • Vreme: 15 sekundi
Brendirana olovka
Olovke sa slikom
Reklamne olovke sa štampom. Foto olovke u koje se ubacuje slika.

  • Šifra proizvoda: BOLCBL
  • Veličina: 14cm

 

olovke drzaci
Držač za olovke
Držač je namenjen za sublimacionu štampu.

  • Šifra proizvoda: DROLOVKE
  • Veličina: 11×10 cm

 

 

Reklamne olovke su i danas standard koji sve firme, kompanije i pojedini brendovi poštuju u svom poslu. Olovka sa vašim logom predstavlja odličnu priliku da se povežete sa vašim klijentima. Naši kupci se opredeljuju za kvalitetne hemijske olovke sa štampom koje se po izgledu, dimenzijama i boji mastila mogu razlikovati, ali ono što im je zajedničko je naša garancija kvaliteta. Širok asortiman koji nudimo kada su u pitanju hemijske olovke će zadovoljiti tražnju svih kupaca.

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta, kao i na velike tiraže. Neki od tih proizvoda su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?