Sublimacioni 3D film

Sublimacioni 3D film

Sublimacioni 3D film je namenjen za štampu neravnih površina u 3D vakuum presi. 3D film može da se koristi uz pomoć 3D vakum mašine ili vakumerke, a zatim da se peče uz pomoć Sublimacione peći ili peći za sublimaciju. Od sada možete sa vašom 3D vakuum presom štampati na proizvodima poput tanjira, kućnog escajga, maskica za mobilne telefone ili bilo kojim proizvodima neravnih površina. Sve to u punom koloru vrhunskog kvaliteta. Film dolazi i u više različitih dimenzija. Dimenzije su A3,A4,A5 i u vidu rolne od 40m dužine i 430mm širine.

Film se na neverovatno brz način suši te nećete imati problema sa razmazivanjem boje. Sve što je potrebno jeste da ga odštampate sa nekim od sublimacionih štampača poput Sawgrassa, Ricoh i Epsona i da otisak prenesete uz pomoć vaše 3D vakuum prese. Prednos ovog papira odnosno filma je ta što vam omogućava pun kolorit i štampu po nervanim proizvodima poput keramičkog tanjira.

Sublimacioni 3D Film

Sublimacioni 3D film

  • Naziv proizvoda: Sublimacioni 3D film
  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije: A3,A4, A5, Rolna 40mx43cm

Ostali proizvodi

Sublimacioni 3D film nije jedini  proizvod iz naše ponude, kod nas možete pronaći i druge proizvode i materijale poput sublimacionih papira, papira za pamuk sa prahom ili bez praha, subliamcionih šolji, satova, privezaka. Sve ove proizvode možete štampati uz pomoć sublimacionih štampača A4 formata poput Epson ET-2700 i Sawgrass SG500, te njihove pakete možete detaljno pogledati na našoj stranici. Ukoliko vaš interesuje UV štampa i štampa na hemijskama, upaljačima i svim reklamnim materijalima onda za Vas imamo novi najkompaktniji UV štampač po super super ceni. Sa paketom dobijate i tri boje. U ponudi imamo i presu za kačkete, olovke i etikete 3u1, uz pomoć koje ćete moći štampati na svim tim proizvodima.

Pogledajte još neke druge naše sublimacione proizvode:

  1. 3D vakuum presa
  2. Tanjiri

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvod

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?