Keramička šolja kocka za sublimaciju

Keramička šolja kocka za sublimaciju

Keramička šolja kocka za sublimaciju je šolja drugačijeg i zanimljivog oblika. Keramička šolja kocka za sublimaciju idealna je za štampu logoa Vaše firme, brenda ili za štampu fotografija. Kao i sve ostale sublimacione šolje u našoj ponudi i kockasta šolja je visokog kvaliteta. Sublimaciona štampa omogućava Vam da štampate kvalitetan fullcolor otisak na velike i male tiraže. Idealna je kao promotivni materijal za firme ili marketinške kampanje ali baš zbog svog oblika zanimljiva je i za maloprodaju.  Keramička šolja kocka idealna je za štampu logoa Vaše firme, brenda ili za štampu fotografija viskog kvaliteta. Zbog svog oblika zahteva pečenje u 3D vakuum presi ili sublimacionoj peći.

Keramička šolja kockasta može da služi i kao bojanka za stvaranje uspomena sa najmlađima. Pogledajte našu ponudu markera za bojanje sublimacionih šolja koji se ne skidaju i ostavljaju dugotrajan otisak.

Šolja kocka

Specifikacije

  • Šifra proizvoda kocka šolja: SOKOC
  • Kapacitet: 11oz – 325ml
  • Temperatura za 3D presu: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Proširite ponudu

Mincom firma ima največi izbor sublimacionih proizvoda u Srbiji. Keramička šolja kocka samo je jedna od mnogih šolja koje spadaju u kategoriju keramički beli šolja. Pogledajte našu ponudu na stranici mincom ili skinite cenovnik direktno sa stranice kako bi videli sve proizvode u našoj ponudi. Proširivanjem ponude širite i ciljnu grupu vaših klijenata što povećava Vaš profit. Naši startni paketi za prvo punjenje izloga idealni su za pokazivanje više različitih proizvoda i za testiranje tržišta.

Pored keramičke šolje kocke imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Ukoliko ste zainteresvani za neke od naših štampača ili procesa proizvodnje sublimacionih proizvoda posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?