DTF Prah

Prah za DTF stampu baner

DTF Prah za transfer štampu

DTF prah za transfer štampu tehnika je prenosa dizajna sa DTF filma na različite materijale. Ova tehnika savršena je za male i srednje firme,šivaone, štampu u modnoj industriji, štampu na radnim odelima i uniformama i tako dalje. Tehnika DTF štampe na pamučne majice veoma je jednostavna i potreban vam je samo računar, štampač i presa.

Prah za transfer štampu služi kao stabilizator boje na Film foliji. Nakon štampe odštampani film se provlači kroz prah koji na sebe veže sveže odštampanu boju. Nakon što se prah nanese dizajn je spreman za transfer preko termo prese (Pri stavljanju filma na majicu pripazite da vam se film ne pomakne i time razmaže štampu). Detaljne upute pogledajte i na našem youtube kanalu Mincom.

Niska cena štampe

Kompletna kalkulacija troška A4 štampe sa 60% ispunjenosti papira je vrlo povoljna. U tu kalkulaciju uračunat je FILM, boje i prah.

DTF štampa na pamuk tehnika je koja je vrlo otporna kod pranja i održavanja majica. Testirali smo majice na 40-50 pranja pri temperaturi od 60°. Štampa je i posle toliko pranja ostala postojana, a boje nisu izgubile na intenzitetu. Svakako preporučujemo pranje na 40° tako će štampa sigurno izdržati i puno više pranja. Kod pranja okrenite majice naopako i nemojte peglati direktno preko štampe.

Prah DTF 1kg

Prah 1kg

Specifikacije
  • Naziv: Prah za štampu
  • Šifra proizvoda: TPP2
  • Pakovanje: 1kg
  • Tehnika: Pamuk i felx & flock štampa
Prah DTF 1kg

Prah 1kg

Specifikacije
  • Naziv: Prah za štampu
  • Šifra proizvoda: TPP2
  • Pakovanje: 1kg
  • Tehnika: Pamuk i felx & flock štampa

Za transfer štampu na tekstil potreban je kvalitetan prah koji služi kako bi povezao boju za tekstil pod visokom temperaturom ravne prese. Od kvaliteta praha zavisi i kvalitet transfera te otpornost za pranje i skidanje dizajna. Preporučena temperatura pranja DTF proizvoda jeste 40°C.

Bela majica pranje
Majica crvena pranje
Majica bela DTF štampa
Plava majica pranje
Bela majica pranje
Majica crvena pranje
Majica bela DTF štampa
Plava majica pranje

YouTube

Youtube stampa majica DTF
Stampa DTF
Pamucne majice stampa

DTF štampa tehnika je koja zahteva prah i DTF Film, sve ove proizvode možete da pronađete u našoj ponudi. Ukoliko ste zainteresovani za DTF opremu i repromaterijal Mincom tim vam je uvek na raspolaganju. U našoj Mincom ponudi pored proizvoda za štampom možete naći prazne (neodštampane) proizvode kao i repromaterijal i dodatne delove namenjene za štampu. Među njima su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Crna majica sa rasterskim linijama
eko majice
DTF majica
Duks zuti
Mincom helanke
Bela stampa L1800 Epson DTF
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?