Stalak za mobilni i tablet

Stalci i držači

Stalak za mobilni i tablet

Stalak za mobilni i tablet sa štampom za sublimaciju. Stalak je jedan od proizvoda koji je uvek praktičan i moderan. Svaki stalak nađe svoju primenu i uvek je, nekako praktičan! Stalak takođe, može biti i dobar poklon za Vaše najbliže ali i za poslovne partnere jer je mobilni telefon neizostavan predmet u 21. veku.

Ono što čini ovaj stalak posebnim jeste unikatan i personalizovan dizajn. Napravljen je od kvalitetnog MDF materijala ali je veoma lagan tako da se može nositi sa sobom i na putovanja i u svakodnevnim situacijama u ličnoj torbi. Iskoristite vašu fotografiju, dizajn ili tekst po želji i napravite originalan stalak za Vas ili Vaše najbliže. Drzač za mobilni i tablet je namenjen za sublimacioni otisak na drvetu. Nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Boje koje se štampaju na ovom sublimacionom proizvodu su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte se, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njima.

Stalak za mobilni i tablet sa štampom namenjen je za promocije mobilnih telefona, kao i za firme. Mogućnost ispisivanja loga, slogana, amblema učiniće ovaj sublimacioni otisak zanimljivim za promotivnu industriju. Postoji mogućnost da se odradi štampa u punom koloru duž cele površine. 

Držač

Držači za mobilni

Držač za mobilni namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od MDF materijala.
  • Šifra proizvoda: VSMO
  • Dimenzije: 7x15cm
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi

Držač za tablet

Namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od MDF materijala.
  • Šifra proizvoda: DRTA
  • Dimenzije: 14×19
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi
stalak-za-tablet-cover

Stalak za mobilni i tablet samo su jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?