Stalak za vizit karte

Stalak

Stalak za vizit karte

Stalak za vizit karte je još jedan od sublimacionih proizvoda namenjenih za kancelariju. Izuzetno je praktičan vrlo jednostavan proizvod. Stalak za vizit karte se štampa tehnikom sublimacije i boje koje se dobijaju nakon štampe su veoma jarke i dugotrajne. Stalak za vizitkarte kao i svi drugi stalci u našoj ponudi su napravljeni iz dva dela i pravu funkciju dobijaju spajanjem ta dva dela. Stalak je napravljen od izdržljivog MDF materijala.

Stalak je prvenstveno namenjen firmama, udruženjima i svima onima koji se svakodnevno kreću među ljudima i razmenjuju poslovne kontakte. I do sada ste uvek mogli da nađete neki vid držača ili stalaka za Vama bitne vizit karte ali ovaj stalak se definitivno razlikuje od svega što ste do sada imali prilike da vidite. Stalak za vizit karte je unikatan jer se na njemu štampa isključivo Vaš dizajn ili tekst. To ga čini jedinistvenim.

Ukoliko radite u kancelariji ili želite da ponudite drugom neki interesantan detalj za kancelariju ovaj stalak će sigurno biti pun pogodak. Ne zauzima puno mesta a Vi uvek kraj sebe možete na stolu imati Vašu reklamu, slogan ili neki drugi dizajn na ovom stalku za vizit karte.

Na Vama je samo da odaberete fotografiju, dizajn ili tekst i da ukrasite ovaj neverovatan personalizovani stalak za vizitku.

Držač

Specifikacije

Stalak za vizitku je namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od MDF materijala.
  • Šifra proizvoda: SZVIZITKU
  • Dimenzije: 5.5x9cm
  • Temperatura: 185°C
  • Vreme: 100 sekundi

Ostali proizvodi

Stalak za vizitku je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na samo jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?