Set alatki za kater

Alatke za skidanje viška odpada od katera

Set alatki za kater

Set alatki za kater je komplet od 4 alatke od nerđajućeg čelika, koji sadrži sve alatke potrebne za podizanje, uklanjanje, i postavljanje najpreciznijih rezova! Ovaj set omogućiće da Vaš celokupan tok rada na kateru bude brži, lakši i precizniji!

Ovaj komplet alatki za kater sadrži sve što je potrebno za kreiranje nalepnica, etiketa, kućnih dekoracija, transfer vinila i folija, i još mnogo toga!

Komplet od 4 alatke za kater

Set alatki za kater

  • Naziv: Komplet alatki za kater
  • Šifra: CETLK-BL
  • Alatke: Spatula, Kukica, Pinceta, Strugalo
  • Materijal: Nerđajući čelik i plastika
  • Boja: Plava

Set alatki sastoji se od 4 elementa, a to su:

Spatula za kater pomaže za jednostavno podizanje slika, i omogućava da te slike ostanu u jednom komadu pri podizanju.
Kukica za kater sa svojom oštrom ivicom može sa lakoćom da ukloni suvišne ostatke vinila ili folija brzo i jednostavno. Samo je potrebno lagano pritisnuti isečene delove uspomoć kukice, dok se drugom rukom istovremeno skida ostatak folije.
Pinceta za kater pomoću svog mehanizma za hvatanje omogućava olakšano hvatanje, i dizanje sitnijih komada vinila sa samolepljivog dela folije.
Strugalo za kater je veoma korisno kada je u pitanju dizanje većih slika, kao i za čišćenje neželjenih ostataka folije. Strugalo je takođe korisno za nanošenje i samolepljivih folija na glatke površine, bez balončića!

A kako bi upotpunili tok rada na kateru, pored ovog seta alatki preporučujemo i sakupljač otpada za kater! Saznajte više o proizvodu klikom na ovaj link.

Set alatki za kater sadrži sve alatke za kater koje su potrebne kako za početnike tako i za profesionalce u ovoj oblasti. Ove alatke za kater napravljene su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, dok su im ručke napravljene od fine plastike.

Rad sa tekstom i zahtevnim višedelnim slikama nikada nije bio lakši. Uverite se i sami zašto, uz ovaj komplet alatki za kater!

S obzirom da je ovaj set alatki namenjen za rad na kateru, odlično se kombinuje uz Kater 450 kao i uz sve folije iz Liberty linije:

Liberty Subli Print
Liberty Patch Subli Print
Liberty Patch Subli Satin
Liberty Patch Subli Soft

Mincom proizvodi za sublimaciju

Komplet alatki za kater samo je jedan od naših mnogobrojnih proizvoda. Možemo se pohvaliti sa ponudom od preko 1000 proizvoda za sublimacionu štampu. Osim reporomaterijala u našoj ponudi možete pronaći i sublimacione štampače, prese, katere, te ostalu opremu za sublimacionu štampu. 

Pogledajte i sledeće naše proizvode:

– Sakupljač otpada za kater
Kater 450
Liberty Patch Subli Print

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 
Subskrajbujte se na naš Youtube kanal i pratite naše najnovije videe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?