DTF paket 2

DTF PAKET 2


DTF paketi 2 su pažljivo osmišljen kako bi vam dali mogućnost da izaberete koji paket je najbolji za vas. Uz svaki kupljen paket dobijate sledeće. DTF film folije, DTF prah, set od 4 boje-CMYK i 2boje-WW(bele). Ukoliko se odlučite za kupovinu bilo kog pakete, za Vas je Mincom stručni tim pripremio i kompletnu obuku i podršku za DTF štampu. Uz osnovni DTF paket dobijate prethodno navedene dodatke sa štampačem. U Premium DTF paketu dobijate sve iz prvog paketa + Digital Factory v10 RIP softver, koji je trenutno najnapredniji softver za DTF štampu.

Naravno, u osnovnom ili premium paketu imate mogućnost da birate ralzličite varijacije paketa. Tu se nalaze različiti tipovi presa poput prese  3u1, 40×60 manuelne i automatske, termo pećke za DTF štampu i još dosta toga. Uz pomoć termo presa moćićete da prenesete Vaš dizajn na stotine različitih proizvoda i materijala.

DTf osnovni paket L1800 Epson
DTF paket premium sa softverom
DTF Mini sa masinom za nanosenje praha

Pitanja

Na našem sajtu naći ćete sve o DTF štampi. Pitanja, saveti, prodaja i obuka. Jedan od najisplativijih biznisa i startup-ova u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Albaniji i Sloveniji. Za sva pitanja nam se obratite. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku.

Pored DTF štampača u našoj ponudi foto i sublimacionih proizvoda možete naći interesantne proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu DTF štampe, sublimacije i UV štampa  pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?