Tablice sa imenom

Aluminijumske tablice sa imenom

Tablice sa imenom

Tablice sa imenom su namenjene za sublimacionu štampu. Tablice sa personalizovanim dizajnom su namenjene svim ljubiteljima automobila ali i deci. Tablice sa imenom se štampaju na posebnim aluminijum pločama koje su premazane posebnim slojem kako bi na njima moglo da se štampa. Boje koje ostaju na aluminijumu su neverovatno jarke, kvalitetne i dugotrajne.

Ukoliko želite da ponudite popularan i simpatičan proizvod tablice sa imenom su pravi izbor. Opremite svoju knjižaru, foto radnju ovim personalizovanim tablicama sa imenom. Na tablicama možete štampati bilo kakav dizajn, za svaku novu tablicu menjati ime i formu. Na dečijim tablicama možete kombinovati crtane junake sa imenom deteta a na tablicama za odrasle neki drugi detalj poput srpske zastave, nacionalnih i auto motiva.

tablica sa imenom

Specifikacije

  • Šifra proizvoda: TABIME
  • Dimenzije tablice: 27x10cm

Personalizovane tablice sa imenima su tražene kada su u pitanju i dečija kolica. Takav vid poklona uvek može biti zanimljiv.

Tablice sa imenom su izrađene od aluminijuma i to uglavnom belog aluminijuma zbog autentičnosti, vidljivosti i sličnosti sa pravim tablicama. Tablice su premazane sublimacionim premazom na kojem se nanosi sublimaciona boja. Ovaj otisak je kvalitetan i dugotrajan što je od velike važnosti za tablice koje se koriste na primer za dečija kolica. Tablice su otporne na spoljašnje uslove, vodu, sunce, visoke i niske temperature. Kuglični lanac i klinovi napravljeni su od nerđajućeg čelika i služe za kačenje tablica na vratima, kolicima… Jednostavno se spaja i rastavlja pomoću kopče za kuglične lance. U svakom trenutku lanac možete skratiti na željenu dužinu jednostavnim odsecanjem viška, a da na kraju ostane kuglica za spajanje.

Personalizovane tablice
decija kolica sa tablicom sa imenom

Kako okačiti tablice sa imenima?

Personalizovane tablice sa imenima možete okačiti veoma jednostavno. Možete ih pričvrstiti pomoću lepka ili vijaka ali najlakši način je pomoću kugličnog lanca. Kuglični lanac se sastoji iz dva jednaka dela koji su pričvršćeni za gornji deo tablice. Na lancu se nalazi jedna kopča na spoju lanaca, a druga na kraju.

Na slikama ispod su prikazana dva načina montaže tablica.

  1. Ako želite okačiti tablicu na klin potrebno je da oba lanca budu spojena u jedan, pomoću kopče za spajanje. Na ovaj način možete okačiti personalizovane tablice na zid, vrata dečije sobe ili neke tipove dečijih kolica.
  2. Ukoliko želite da okačite tablicu na horizontalnu šipku ili cev potrebno je odvojiti kopču na spoju kugličnih lanaca tako da na oba lanca ostane po jedna kopča. Na taj način ste spremni da spojite krajeve lanca sa kopčom.
tablice sa imenima

Pored tablica sa imenom u našoj kolekciju sublimacionih proizvoda možete naći pregršt zanimljivih proizvoda koje možete izložiti u Vašoj radnji. Među popularnim proizvodima se nalaze:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?