Futrola za identifikaciju

Futrola za identifikaciju

Futrola za identifikaciju je napravljena od meke plastike i predstavlja praktično i pristupačno rešenje za zaštitu identifikacionih kartica. Ova futrola nezaobilazan je element u rešenjima za identifikacione kartice zajedno sa okovratnim trakicama. Negova osnovna uloga je da štiti karticu i da svi podatci sa kartice budu jasno vidljivi. Futrola je izrađen od kvalitetnog vinila, fleksivilna je i lagana i čuva  id kartice od spoljnih oštećenja. Ovaj tip materijala štiti kartice od savijanja i grebanja, a mogu da se koriste i papirne akreditacije. Dizajn ovog proizvoda je prilagođen je praktičnoj upotrebi. ID kartice se lako ubacuje u futrolu i stabilno stoji, a podatci se jasno vide i prikazuju. U našoj ponudi možete pronaći ove futrole u horizontalnim i vertikalnim dimenzijama, zavisno koji tip identifikacije ili kartice koristite.

Moderna komunikacija u poslovnom svetu oslanja se pre svega lako prepoznavanje i identifikaciju u poslovanju. Svakodnevnom upotrebom ID kartice i akreditacije se habaju, na oštećenim katicama vremenom podatci nisu jasno vidljivi, a često se susrećemo da se zbog dinamike posla kartice i identifikacije se izgube ili budu zaturene i zaboravljene. Zato se vrlo lako mogu skinuti sa dodataka kako što su okovratni držači ili jo-jo držač i odložiti u novčanik

Pored zaštite od spoljašnjih oštećenja mekana futrola zajedno sa okovratnom trakicom ili jojo držačem pomoći će vam da vaša ID kartica ili akreditacija budu očuvani i uvek na vidljivom mestu.

Da bi rešenje za identifikaciju zaposlenih bilo celovito i korišćenje ID kartica zaista funkcionalno, futrole za identifikaciju, okovratne trakice i jo-jo držače mošete pronaći kod nas i unaprediti svoje poslovanje.

Futrola za identifikaciju horizontalna

Horozontalna futrola

Horizontalna futrola za identifikaciju i akreditacije je odlična zaštita od spoljašnjih oštećenja. Dizajnirana za praktičnu upotrebu, držači od meke plastike mogu se staviti na okovratne trakice
  • Šifra proizvoda: FZI-H
  • Dimenzije: 90 x 60mm
  • Materijal: Plastika (Vinil)
Futrola za identifikaciju vertikalna

Vertikalna futrola

Vertikalna futrola za identifikaciju i akreditacije je odlična zaštita i namenjena za praktičnu upotrebu. materijal od kog je napravljena štiti karticu od spoljašnjih oštećenja i ujedno omogućuje jasnu vidljivost podataka na kartici
  • Šifra proizvoda: FZI-V
  • Dimenzije: 65 x 95mm
  • Materijal: Plastika (Vinil)

Osim proizvoda kao što je futrola za identifikaciju u našoj ponudi možete pronaći i mnoštvo drugih zanimljivih proizvoda. Jedni od tih proizvoda su akreditacije na metalu ili magnetu za svaku firmu. Također možete da pronađete i blanko keramičke, staklene, drvene i kamene proizvode za sublimaciju. Povećajte Vašu ponudu Već danas i poručite proizvode kao što su:

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili obuku za sublimacionu štampu uvek Vam stojimo na raspolaganju. Većinu naših proizvoda možete pronaći i na našem youtube kamalu Mincom d.o.o.

error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen! !!
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?