Podmetači za čaše od plute

Podmetaci od plute

Podmetači za čaše od plute

Podmetači za čaše od plute sa slikom su idealan poklon za svaku priliku. Veoma kreativan i zanimljiv proizvod posebno lep za slavu ili rođendan. Izaberite omiljenu fotografiju, dodajte tekst i dobićete savršen podmetač za čaše. Podmetači su napravljeni su od plute. Štampa  na podmetačima se radi pomoću Breva UV štampača.

Ukrasite Vaš sto za kafu, ili brendirajte podmetače u vašoj firmi sa ovim originalnim podmetačem. Naši podmetači za čaše su savršeni da prikažete svoj logo ili posao u najboljem svetlu. Bez obzira da li kupujete jedan ili više komada, podmetači za čaše od plute su unikatan i kreativan poklon za sve prilike.

Glavna prednost UV štampe je u njenoj niskoj ceni otiska. Cena otiska je ista na jedan ili više komada, pa tako i na ovim podmetačima za čaše.

Okrugli-podmetac-pluta

Podmetač za čaše okrugli – od plute 

Podmetači  okrugli su namenjeni za UV štampu.
  • Šifra proizvoda: PODPLKR
  • Prečnik: 9cm
  • Materijal: pluta
Podmetac-od-plute

Podmetač za čaše kockasti – od plute 

Podmetači za čaše kockasti su namenjeni za UV štampu.
  • Šifra proizvoda: PODPLKO
  • Prečnik: 9cm
  • Materijal: pluta

Podmetači za čaše – pluta su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za UV štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?