Presa za kačkete i etikete

Presa za kačkete i etikete

Presa za kačkete i etikete

Presa za kačkete i etikete omogućava ne samo termo prenos dizajna na kačkete već istovremeno i na etikete. To je korisno za one koji žele  da jedna presa radi oba tipa proizvoda. Funkcija automatskog otvaranja pri završetku posla olakšava rad, čime se smanjuje potreba za konstantnim nadgledanjem procesa. Ovo takođe pomaže u sprečavanju pregrejavanja ili oštećenja materijala.

Termo presa 2u1

Termo presa 2u1 obezbediće precizni i ravnomerni prenos na kačkete i etikete, što rezultira visokokvalitetnim otiscima. Presa 2u1 omogućava proizvođačima da budu fleksibilniji u svojoj proizvodnji, jer ne moraju da kupuju i koriste odvojene prese za svaki termo prenos. To može uštedeti novac i vreme. Iako je multifunkcionalna, presa za kačkete i etikete zauzima relativno malo prostora, što je korisno za rad u manjim radionicama i prostorima.

Presa za kačkete i etikete – karakteristike

  • Veličina printa: 8×14 cm
  • Voltaža: 110V/200V
  • Napajanje: 600W
  • Materijal: Metal
  • Temperatura: 0-250C
  • Vreme: 0-999 sekundi

Prednosti prese

LCD Diplej: Termo presa za kačkete i etikete poseduje LCD diplej osetilj na dodir, preko kog vršimo digitalno podešavanje temperature i vremena.
Elektro Magnet: Na gornjoj strani prese nalazi se elektro magnet koji vrši automatsko otvaranje prese pri isteku vremena podešenog za pečenje.
Metalna konstrukcija: Termo presa 2u1 je cela izradjena od metala, pa samim tim je veoma čvrsta i izdržljiva što će joj produžiti i radni vek.
Grejna ploča: Aluminijumska grejna ploča omogućava duže i stabilnije zadržavanje temperature pri prenosu. Ima na sebi teflonski premaz koji sprečava lepljenje ploče za materijal.
Obložena ručka: Presa 2u1 poseduje udobnu gumenu ručku za svakodnevnu upotrebu i veće proizvodne serije.

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Termo presa 2u1 nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu i dtf štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Presa za kačkete i etikete
Presa za kačkete i etikete
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?