Pločice sa imenom

Info pločica za zaposlene

Pločice sa imenom

Pločice sa imenom su proizvod koji ima široku primenu u mnogim poslovnim delatnostima. Pločice sa imenima ili ID pločice su namenjene za štampu tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje dugotrajne i kvalitetne boje nakon štampe.

Mi Vam nudimo odštampane pločice za zaposlene sa njihovim imenima, logom firme ili bilo kojim drugim motivom koji želite da štampate na ID pločice.

Pločice možete poručiti sa štampom na tri različita materijala. To su kvalitetni medijapan (mdf materijal), aluminijum u tri boje i akril. Ukoliko želite štampu na aluminijumu, možete birati između zlatne, srebrne i bele boje aluminijuma.

Pločice za zaposlene štampamo na veće tiraže ali bez obzira na to prednost štampe tehnikom sublimacije jeste ta što možete poručiti više različitih dizajna za pločice a da to ne menja krajnju cenu.

Hoteli, restorani, kafiči, bolnice, banke, udruženja, škole i fakulteti mogu poručiti štampu logoa a da pored grafičkog elementa stoji ime svakog zaposlenog što znači da će svaka pločica imati druge info podatke.

Ukoliko želite da reklamirate Vaš brend, u našoj ponudi takođe možete pronaći pleksiglas akreditacije koje se mogu primenjivati na sajmovima, skupovima, javnim manifestacijama.

Pločice za zaposlene

Pločice za zaposlene – MDF

Name tag

Pločice sa imenom akril

Zlatni aluminijum ID

ID pločice zlatni aluminijum

Srebrne metalne

Pločice srebrni aluminijum

Bele metalne

Pločice beli aluminijum

Plastične name tag

Plastične pločice sa imenom

ID pločice

Cenovnik možete skinuti ovde:

PLOČICE SA IMENOM CENOVNIK

Pločice za zaposlene i ostala oprema

Pločice sa imenom se štampaju sublimacionom štampom. Takođe, ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo Sawgrass štampače namenjene sublimacionoj štampi. A ukoliko želite da štampate otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam DTF štampač sa belim tonerom. ID pločice, majice i sve ostale proizovde možete da nađete na našem sajtu.

Ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pločice za zaposlene nisu jedini reklamni proizvod koji možete pronaći u našoj ponudi reklamnog materijala. ID pločice spadaju u najtraženiji i najpopularniji reklamni materijal, pored njih tu su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?