Reklamni magneti

Reklamni-magneti

Reklamni magneti

Reklamni magneti iz naše ponude dolaze u više različitih oblika i materijala. Ukoliko ste se odlučili da promovišete svoje usluge ili proizvod nalazite se na pravom mestu. Kod nas možete naći najveći izbor magneta na kojima štampamo Vaš logo, slogan ili bilo koji drugi dizajn po Vašoj želji.

Široka ponuda reklamnih magneta obuhvata drvene (medijapan) magnete, keramičke kao i plastične magnete. Medijapan magnete imamo u mnogim oblicima kao što su okrugli, pravougaoni, elipsa, magnet u obliku srca i Srbije…

Ukoliko organizujete promocije na sajmu ili na nekom drugom mestu magneti i štampa Vašeg brenda na magnetu je zasigurno pravi marketinški potez. Magnete možete deliti na terenu, u svojoj firmi bilo kome i bilo gde u zavisnosti od marketinškog plana.

Prednost štampanja reklamnih magneta tehnikom sublimacije jeste ta što možete poručiti veliki tiraž magneta a da na svakom magnetu dobijete drugačiji dizajn. Ova vrsta štampe nam omogućava da svaki komad štampamo drugačije što je veliki plus jer tiraž u odnosu na dizajn ne menja cenu proizvoda.

čep sa otvaračem
Reklamni magneti čep sa otvaračem

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo dva štampača a to su Epson L310 i Ricoh SG 3110. A ukoliko želite da štampate savršene otiske na svim vrstama majica pa i na tamnim materijalima nudimo vam HP laserski štampač sa belim tonerom. Sve ove proizovde možete da nađete na našem sajtu. A ako želite uvek možete zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pored reklamnih magneta u našoj ponudi sublimacione opreme možete naći i sledeće proizvode:

Vise o magnetima na linku

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?