Reklamne magične šolje

Sublimacija na magicnim soljama

Reklamne magične šolje

Reklamne magične šolje su jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih proizvoda iz naše široke ponude proizvoda na kojima štampamo dizajn po Vašoj želji. Magična šolja kao nešto sasvim drugačije je zanimljiva u svakoj prilici. Kod nas možete poručiti magične šolje na kojima štampamo Vaš logo, slogan ili neki drugi dizajn vezan za Vaš marketing. Kod nas možete poručiti bilo koji tiraž magičnih šolja. Prednost poručivanja magičnih šolja kod nas jeste što na svakoj zasebnoj šolji možemo štampati drugi dizajn.

reklamne magične šolje

Reklamne magične šolje

  • Šifra proizvoda: B2C
  • Kapacitet: 11oz – 325ml

Reklamne magične šolje štampa

Ukoliko kao firma poručujete magične šolje za svoje zaposlene postoji mogućnost da odaberete drugačiji dizajn, natpis za svakog radnika. Možete iskoristiti svoje interne nadimke ili bilo koji drugi personalizovani motiv.

U asortimanu magičnih šolja Vam nudimo crnu klasičnu sjajnu magičnu šolju, crnu mat magičnu šolju, crnu sjajnu magičnu šolju sa ručkom srce kao i ljubičastu magičnu šolju.

Reklamna magična šolja je crne boje dok je skroz hladna ali postepeno menja boju i Vaša slika počinje da se nadzire kada se u nju sipa topla tečnost. Kafa ili čaj su uz ovu kafu mnogo veće uživanje.

Ova interesantna šolja je poznata pod raznim imenima. Neki je zovu šolja koja menja boju, drugi je zovu magična šolja a treći šolja na kojoj se pojavljuje slika.

Napomena: Magična šolja crna se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakvu reklamne magične šolje sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na šolju. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju.

Reklamne magične šolje iz naše ponude nisu jedini proizvod koji može biti interesantan kao reklamni materijal. U našoj ponudi možete pronaći zanimljive proizvode kao što su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?