Jo-Jo držač

Jo-Jo držač

Jo-Jo držač posebna je vrsta akreditacije, izrađen je od našeg najkvalitetnijeeg metala, sa jo-jo efektom uvlačenja-izvlačenja. Pratite najnovije trendove i obezbedite si JoJo držač. Idealno rešenje ukoliko tražite držač koji možete zakačiti za pojas. Sistem je napravljen kako bi se držač automatski vraćao nazad kada je izvučen. Ovi držači savršeni su ukoliko koristite bez-kontaktne kartice kako bi omogućili lakše rukovanje automatskim vratima za prostorije koje imaju sistem kontrole pristupa. U ponudi imamo JoJo držače na kojima možete da štampate logo firme ili lice osobe koja koristi držač.

jojo držač

JoJo držač

Privezak za akreditacije namenjen za štampu sublimacijom. Izrađen je od našeg najkvalitetnijeeg metala, sa jo-jo efektom uvlačenja-izvlačenja akreditacije.
  • Šifra proizvoda: PRMJO
  • Dimenzije: 58x4cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 45 sekundi

Osim proizvoda kao što je Jo-Jo držač u našoj ponudi možete pronaći i mnoštvo drugih zanimljivih proizvoda. Jedni od tih proizvoda su akreditacije na metalu ili magnetu za svaku firmu. Također možete da pronađete i blanko keramičke, staklene, drvene i kamene proizvode za sublimaciju. Povećajte Vašu ponudu Već danas i poručite proizvode kao što su:

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili obuku za sublimacionu štampu uvek Vam stojimo na raspolaganju. Većinu naših proizvoda možete pronaći i na našem youtube kamalu Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?