7 Najpopularnijih dodataka

7 Najpopularnijih dodataka

7 Najpopularnijih dodataka

7 Najpopularnijih dodataka, predstavljamo vam popularne dodatke u svetu sublimacione štampe. Dodatke koristimo u raznim varijantama od sečenja proizvoda pa sve do samog prenosa na presi. Ukoliko želite uvek da dobijete savršene proizvode potrebno Vam je više od same toplotne prese i štampača.

Podloga za rezanje

Prvi proizvod koji ćemo Vam predstaviti jeste podloga za rezanje.Ukoliko pravite unikatne vrste dizajna i sami režete papir ova podloga je savršena za Vas. Ova podloga dolazi sa mrežom mernih jedinica koja će Vam olakšati premeravanje i samo rezanje po linijama. Podloga je vrhunske kvalitete i neće oštetiti Vaš nož te je dovoljno je duboka i čvrsta kako ne bi oštetiti površinu ispod podloge.

Termalna traka

Nakon podloge predstavljamo Vam termalnu traku. Termalna traka služi kako bi pričvrstili dizajn na određeni proizvod pre pečenja istog. Ova traka izuzetno je korisna posebno kod šolja kako se Vaš dizajn ne bi u presi pomerao sa pozicije na koju ste ga postavili.

Silikonska ravna podloga

Slikionska ravna podloga je treći proizvod koji želimo da Vam predstavimo. Silikonska ravna podloga savršena je za sve neravne i lomljive proizvode kao što su kamen ili staklo. Kako bi izbegli pucanje proizvoda i neravnih površina stavljamo silikonsku podlogu prvu na presu. Zatim stavljamo proizvod na podlogu i možemo videti kako će proizvod potonuti u podlogu kada se presa zatvori. Na ovaj način dobićete savršen otisak na svim ravnim površinama proizvoda.

Termo presa 3u1

Takođe Vam predstavljamo i termo presu 3u1. Ne moramo puno da govorimo o ovoj presi jer ona sve pokazuje sama za sebe. presa dolazi sa dodatkom za više vrsta šolja i omogućava Vam da štampate preko 1000 proizvoda. Većinu proizvoda koje pronađete na našem sajtu možete da pečete upravo ovom presom.

Termootporni papir

Sa svakom termo presom potreban Vam je i termootporni papir. Termootporni papir služi za pečenje raznih proizvoda kako ne bi došlo do oštećenja proizvoda koji pečete. U nekim slučajevima možete primetiti da je proizvod potamnio ili požutio nakon izlaganja visom temperaturama prese. Ovo može da se spreči termootpornim papirom.

Silikonska podloga Speedy

Silikonska podloga Speedy sledeći je proizvod na našoj listi. Silikonska podloga speedy služi kako bi poboljšala otiske na kamenu, staklu, olovkama ili upaljačima. Ali također i kako bi zaštitila proizvod od previše zagrejane gornje grejne ploče prese.

Jastuče za termopresu

Na samom kraju Vam predstavljamo jednu inovaciju. Jastuče za termopresu inovativan je proizvod koji sluši kako bi poboljšao otisak i rad sa debelim i teškim materijalima. Uz ovo jastuče rad sa duksevima, majicama, cegerima itd. nikada nije bio jednostavniji.

7 Najpopularnijih dodataka

Ukoliko ste zainteresovani za rad u svetu sublimacije posetite i naš youtube kanal.

 

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?