DTF transfer film A3

dtf ultracolor preslikaci novi

DTF transfer film A3

DTF transfer film A3 format. Nova generacija izrade termo transfer preslikača tehnikom digitale štampe. Tehnologija koja je uzela maha već neko vreme na tržištu izrade termo transfer preslikača za štampu na tekstilne proizvode. DTF preslikač ubrzava izradu termo preslikača za tamne majice a samim tim ubrzava proces izrade i smanjuje rokove isporuke gotovih proizvoda. Linija je namjenjena svima koji već imaju postojeće tehnološke procese za tekstilnu štampu i žele nadograditi te ubrzati proces proizvodnje gotovih proizvoda. DTF transfer film A3 najčešće se koristi za izradu logotipa manjih površina tipa grbovi ili natpisi koji se koriste za apliciranje na razne tehstilne materijale, a fokus je na sportskoj i mondnoj industriji. Kvalitet štampe DTF transfer film A3 je gotovo savršen. Mogućnost štampe vrlo tankih i sitnih delova logotipa. Više informacija možete pogledati na linku. Za kvalitetan transfer ovih preslikača pogledajte naše termo prese.

Sada imate mogućnost da odštampate unikatne dizajne na majicama, trenerkama, kačketima, jastucima, torbama i još mnogo toga. DTF štampač koristi posebne boje koje se prenose direktno na materijal, pružajući visokokvalitetan otisak sa živim bojama i oštrim detaljima.

Prednost DTF štampe je u njenom širokom spektru primene. Bez obzira da li želite da promovišete svoj brend, obeležite posebne događaje ili personalizujete poklone, DTF film vam omogućava da stvorite individualne komade koji izražavaju vašu jedinstvenost.

Osim toga, DTF štampa je izdržljiva i otporna na pranje, što znači da će vaši dizajni zadržati svoj kvalitet tokom vremena. Možete biti sigurni da će vaše kreacije ostati svetle i atraktivne, čak i nakon višestrukog pranja.

  • Pečenje: 165 °C 15 sekundi

DTF Film za DTF štampu na majicama
DTF film folije
Film rolna
Rolna Epson l1800 DTF

DTF štampa

Sa DTF štampom, granice kreativnosti su praktično nepostojeće. Možete koristiti slova, slike, logotipe i sve što vam padne na pamet kako biste izrazili svoju individualnost. DTF štampa vam pruža slobodu da stvorite nešto zaista posebno.

Vaši dizajni mogu postati umetnost na tkanini. DTF štampa je tehnologija dobrog kvaliteta koja vam omogućava da stvorite nešto izvanredno i ostavite trajan utisak.


Bela majica pranje
Majica crvena pranje
Majica bela DTF štampa
Plava majica pranje
DTF Epson L1800

DTF prateća oprema

U Mincom ponudi imamo:

  • RIP softver Digital Factory najbolji i najkompletniji software u svetu DTF štampe. Potpuna kontrola slike radi postizanja visokokvalitetnog otiska optimizujući postupak štampe do maksimuma.
  • Glava za epson L1800 jedan je od najvažnijih delova štampača.
  • DTF mikser za belu boju sprečava da u dugotrajnom procesu štampanja dođe do začepljenja glave štampača i loših boja u svakodnevnoj upotrebi.Višenamenski uređaj za cirkulaciju bele boje.
  • Glitter DTF film je prekriven šljokicama sa kojima će standardna DTF štampa dobiti sasvim novu dimenziju. Sa ovim filmom ćete Vašim dizajnima dodati intenzivan sjaj i svetlucavi efekat! Jedna od velikih prednosti je što će ovaj DTF Film sa šljokicama mnogo bolje dočarati zlatnu i srebrnu boju nego što bi standardna DTF folija ikad mogla.
  • DTF prah služi kao stabilizator boje na Film foliji. Nakon štampe odštampani film se provlači kroz DTF transfer prah koji na sebe veže sveže odštampanu boju
  • Sredstvo za čišćenje glave štampača – tečnost služi za redovno održavanje glave i prevenciju začepljenja mlaznica vašeg DTF štampača.

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson L1800 DTF štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal, kao što je DTF boja, termo prese i slično.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?