Vakuum kesice

Štampa na šoljama

Vakuum kesice

Vakuum kesice su revolucionarni proizvod u svetu sublimacije koji izbacuje sve tradicionalne alate za pečenje proizvoda iz upotrebe. Ukoliko se odlučite za vakuum kesice u tom slučaju Vam nisu potrebni alati za šolje. Koriste se za sve proizvode umesto grejača ali zahtevaju i vakuum mašinu. Kada stavite proizvod sa dizajnom u kesicu, vakuum mašina će usisati sav vazduh iz nje i omogućiti da se dizajn stisne na sve delove šolje na koje ste ga pozicionirali termootpornom trakom. Tada je Vaš proizvod u kesici spreman za pečenje u sublimacionoj peći.

Od sada Vas više nisu potrebni alati za svaku šolju različitih dimenzija i oblika, koristite jedan alat za sve proizvode. Ako su Vam zaobljeni proizvodi stvarali problem to više ne mora da bude slučaj. Zamenite skupe alate za kesice i ostvarite veći profit te proširite Vašu ponudu proizvodima koje do sada niste mogli personalizovati. Personalizujte i ručke na šoljama na jednostavan način.

Vakuum kesice

Vakuum kesice

  • Šifra proizvoda: ZKD2030
  • Veličina: 20×20, 30×30, 30×20 cm
  • Može da radi sa svim vrstama materijala i oblika proizvoda kao što su keramičke šolje, šolje nepravilnog oblika, keramičke pločice…

Vakuum kesice samo su jedan od naših alata za dekorativne proizvode za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Facebook.
Ako ste zainteresovani za sublimacione proizvode i način pripreme, štampe i pečenja pogledajte klipove na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?