Držač za toalet papir

Drzac-za-toalet-papir

Držač za toalet papir

Da li ste ikada razmišljali o tome da napravite zanimljiv držač za toalet papir? Da li znate da će personalizovani držač  pokazati ljudima da ste baš vi drugačiji od ostalih? Mincom DOO iz Novog Sada Vam nudi priliku da to i dokažete.

Držač je napravljen  sa platnenom spoljašnjošću i unutrašnjošću što omogućava postavljanje u toalet. Sa dobrom mogućnošću štampanja platnenog materijala, bilo koja slika ili tekst koji zamislite može se štampati na njemu.

Štampanje na proizvodu držač za toalet papir je veoma jednostavno. Podesite temperaturu na 180 stepeni celzijusa, koristeći ravnu presu 3 u 1, a vreme na 120 sekundi.

Držač za toalet papir

Opis proizvoda

  • Naziv proizvoda: Držač za toalet papir
  • Šifra proizvoda: BZT01
  • Veličina: 20.5x12cm
  • Boja: bela

Proširite ponudu

Ovaj proizvod potreban je svakoj kući pa je ovaj proizvod tražen i na male i velike količine. Proširite svoju ponudu ili izaberite neke druge proizvode iz naše ponude od preko 300 sublimacionih proizvoda. Ukoliko niste sigurni koji proizvodi su dobri za Vaše tržite imamo rešenje za Vas. Posetite našu stranicu akcije i pronaćićete akcije prvo punjenje izloga, ako odaberete jednu od akcija dobijate više proizvoda po akcijaskoj ceni kako bi ispunili svoj izlog. Jednom kada ispunite izlog različitim proizvodima i vidite koji su najtraženiji kod Vaših klijenata mi Vam stojimo na raspolaganju za veće količine. Neki od naših proizvoda su:

Ukoliko Vas zanima priprema i pečenje sublimacionih ili laserskih proizvoda posetite naš i youtube kanal Mincom d.o.o. i pogledajte naše tutorijale

Ako Vas zanimaju reklamne šolje posetite naš sajt i poručite veću količinu reklamnog materijala.

Roba koju poručite od firme Mincom DOO iz Novog Sada pakuje se i šalje putem kurirske službe tako da je možete očekivati na Vašoj adresi u roku od 3 do 5 radnih dana.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?