Štampa na pernicama peratonicama

Štampa na pernicama peratonicama

Štampa na pernicama peratonicama je veoma lep I praktičan proizvod koji Vam nudimo u našoj širokoj ponudi proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Štampa se vrši na pernicama koja je napravljena od tvrdog platna I crne je boje sa jedne strane a sa druge bele strane je namenjena za štampu Vaših slika. Namenjena je za štampu tehnikom sublimacije što omogućava dobijanje kvalitetnog otiska I veoma postojanih I jarkih boja.

Pernica je prvobitno namenjena đacima, studentima ali onima koji praktikuju svakodnevno nošenje kancelarijskog pribora.

Ova pernica svakako može poslužiti i za mnoge druge svrhe osim za školski pribor. Građevinske I arhitektonske firme, knjigovodstvene agencije ili bilo ko drugi čiji posao podrazumeva pribor za pisanje I crtanje može iskoristiti ovu personalizovanu pernicu pa čak I u reklamne svrhe. Slikari I akademici mogu uvek nositi svoj pribor, četkice, I boje uz sebe. Pernica crna je jedinstvena jer će na njoj biti odštampana slika koju ste Vi birali.

Na Vama je samo da odlučite koja fotografija ili dizajn će krasiti ovu praktičnu pernicu.


Štampa na pernicama peratonicama

Štampa na pernicama peratonicama

Pernica – peratonica crna je namenjena za sublimacionu štampu. Štampa se na jednoj strani pernice – peratonice.

  • Šifra proizvoda : PEC
  • Dimenzije: 22x14cm

  • Materijal: Platno

  • Temperatura za ravnu presu: 180°

  • Vreme: 120 sekundi

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja Mincom tim vam je uvek na usluzi. Štampa na pernicama-peratonicama je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Pored foto poklona, bavimo se i izradom fotoknjiga. Pogledajte i saznajte više na www.cewe.rs.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?