DTF mikser za belu boju

Mikser-DTF

DTF mikser za belu boju

DTF mikser za belu boju sprečava da u dugotrajnom procesu štampanja dođe do začepljenja glave štampača i loših boja u svakodnevnoj upotrebi. Bez DTF miksera bilo bi potrebno često čistiti glavu štampača da biste rešili problem.

Opis

DTF uređaj za cirkulaciju belog mastila

U dugotrajnom procesu štampanja, teško je izbeći da štampač ima ostatke mastila u cevi i glavi za štampu, što uzrokuje blokiranje glave štampača. Da biste rešili problem, potrebno je često čistiti glavu štampača. Previse čišćenja lako će oštetiti glavu štampača i povećati troškove održavanja, ali može doći i do problema kada je neophodno izvršiti resetovanje štampača. Predlaže se dodavanje spoljašnjeg uređaja za cirkulaciju belog mastila koji cirkuliše i meša mastilo na jednostavan način da biste produžili vek trajanja štampača i pojednostavili postupak rada. Pored funcije miksovanja boje, u mikseru takođe postoji i uređaj koji vrši filtraciju mastila kako ne bi došlo do zgrušavnja boje

Višenamenski uređaj za cirkulaciju belog mastila:

 1. Cirkulacija belog mastila
 2. Mešanje belog mastila
 3. Filtracija belog mastila
Epson L1800 sa mikserom

DTF mikser

U dugotrajnom procesu štampanja, teško je izbeći da štampač ima ostatke mastila u cevi za mastilo I glavi za štampu, što uzrokuje blokiranje glave štampača I lošu boju u svakodnevnoj upotrebi.
 • Šifra proizvoda: MIX1
 • Dimenzije: 30x20cm
DTF Mikser za belu boju za DTF štampu
DTF mikser mešanje bele boje za DTF štampače
Dugme za mešanje bele boje DTF mikser
DTF mikser napon struja

Karakteristike i prednosti

 1. Automatski sistem za cirkulaciju belog mastila kada je mikser uključen, tako da nema potrebe da brinete o taloženju u boci za skladištenje belog mastila.
 2. Sistem za mešanje belog mastila jednim klikom, taloženo belo mastilo može brzo vratiti najbolju belu boju.
 3. Beli filter mastila može sprečiti dotok velikih čestica mastila i prljavštine od blokirane glave štampača i oštećenja.
 4. 24V sigurna mala struja, dostupna i za 110V i za 220V.
 5. Utičnica sa osiguračem, štiti uređaj od oštećenja u slučaju kratkog spoja ili curenja.
 6. Lakša i jednostavnija instalacija na štampač.
 7. Svaki set uređaja za cirkulaciju belog mastila će sačuvati mnogo više boje jer ne moramo raditi često čišćenje glave.
 8. Odvijač za besplatnu ugradnju + dijagonalna klešta + igla za izvlačenje mastila + vodootporne rukavice + fiksna vezica za kablove + kopča za fiksiranje cevi za masilo za svaki set uređaja za cirkulaciju belog mastila.

RAZLIKA U ŠTAMPI 

SA MIKSEROM

BEZ MIKSERA

Razlika sa mikerom i bez

Ostala oprema

Ovo je samo jedan od naših proizvoda namenjenih za DTF štampu. Pored DTF miksera za belo mastilo imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu šivaonicu, foto radnju, modnu industriju,… Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta.

Ako se odlučite za početak novog biznisa te za kupovinu Epson Mini DTF štampača sigurno će Vam biti potreban i repromaterijal. U Mincom ponudi možete da pronađete mnoštvo repromaterijala raznih veličina, oblika i materijala.

Pogledajte još naših proizvoda:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?