Boje za sublimaciju

Boje za sublimaciju

Boje za sublimaciju daju živopisan otisak i jarke boje na proizvodima za sublimaciju i predstavljaju važan faktor u svetu sublimacione štampe. Da bismo dobili očekivani kvalitet štampe na proizvodu nije dovoljno odabrati kvalitetan papir i štampač, već i sublimacione boje koje ćemo koristiti uz štampače. Sublimacija kao vrste štampe funkcioniše po principu RGB profila boja bez obzira što sublimacioni štampači koriste CMYK sistem. Štampači poput Sawgrassa i Epsona koriste kvalitetne boje za sublimacionu štampu koje imaju svoje posebne ICC profile.

Originalno mastilo za sublimaciju u štampaču garantuje i kvalitetanu sliku ali i otisak na proizvodu. Upotreba neorginalnih i nekvalitetnih boja može dovesti i do problema sa štampačem kao i gubitka garancije. Ukoliko koristitite programe poput Photoshop-a, Illustratora i CorelDrawa-a primetićete da Vaš štampač oštampa različite otiske u zavisnosti od programa koji koristite. Nakon dugogodišnjeg proučavanja i sagledavanja problema i tehničkih prepreka u sublimaciji mi smo odabrali Photoshop. Obrada fotografije, kvalitetna slika ili fotografija i kvalitetno mastilo za sublimaciju obezbediće da budete zadovoljni sa krajnjim proizvodom.

Sublimacione boje sawgrass

Sublimacione boje za Sawgrass

 Šifra proizvoda: SGB
Sublimacione boje

Sublimacione boje za Sawgrass VJ628

Šifra proizvoda: INKVJ628
Sublimaciona boja za Epson

Sublimacione boje za Epson

Šifra proizvoda: MS1
Boje InkJet za Epson

Epson InkJet boje

Šifra proizvoda: EPIJB
Sublimacione boje za Ricoh stampac

Sublimacione boje Sublisplash za Ricoh

Šifra proizvoda: CYAN boje: RICY, MAGENTA boje: RIMG, YELLOW boje: RIYL, BLACK boju: RIBK

Photoshop kao program za rastersku grafiku obezbeđuje najbolje korigovanje kolor profila, obradu i kolorit Vaših slika. Potrudili smo da Vam dočaramo probleme i rešenja vezane za boje i korišćenje boja u sublimaciji. U našoj ponudi možete naći sublimacione boje za Sawgrass, Epson i Ricoh štampač. Za sve detaljnije informacije i uputstva vezana za konkretne boje i njihovo korišćenje možete nam se obratiti a mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo sa Vašim nedoumicama. U našoj ponudi repromaterijala za sublimaciju možete poručiti i sredstvo za čišćenje glave štampača.

Ovo su samo od jednih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored Ricoh i Epson sublimacionih boja imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Mincom u svojoj širokoj ponudi ima i UV štampač sa kojim možete štampati na bilo kojoj površini

Tu su:

Naučite najbolje načine za štampu ovim bojama na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?