Pločice sa imenima

Pločice sa imenima

Pločice sa imenima služe za štampanje imena, titule ili neke druge informacije o zaposlenom licu. Ovaj tip pločica je obično malih dimenzija i koristi se u poslovne svrhe.

U našoj ponudi imamo drvene (MDF), metalne i plastične pločice za zaposlene raznih dimenzija. Drvene i metalne pločice namenjene su za štampu sublimacijom. Ovom vrstom štampe dobijaju se dugotrajne i postojane boje. Drvene pločice su napravljene od kvalitetnog medijapana koji daje poseban elegantan sjaj dizajnu. Metalne pločice su napravljene od aluminijuma i to u zlatnoj, srebrnoj i sivoj boji. Bilo da se odlučite za drvene ili metalne, možete birati između dva načina kačenja za tkaninu. U pitanju su standardna zakačka i magnet. Plastične pločice su namenjene za ubacivanje slike koju štampate na klasičnom kolor štampaču, a samu pločicu kačite na materijal putem kvalitetnog magneta.

Pločice za zaposlene se koriste za štampanje imena, simboli, radne pozicije. Firme i institucije poput bolnica, agencija, servisa, radnji, velikih tržnih centara mogu štampati imena radnika kao i druge bitne informacije. Za veće poslove možete štampati veliki tiraž u okviru malog troška, a da klijentu omogućite opciju da za svaku metalnu pločicu može birati drugi dizajn koji će se štampati.

Oznake za vrata

Metalne pločice mogu biti u nekim od ponuđenih dimenzija ili u dimenziji koju vi zahtevate. Metalne pločice nisu osmišljene samo za akreditacije nego i kao identifikacione pločice za vrata. Kao i ostale metalne pločice i oznake za vrata dolaze u tri boje a to su srebrna, bela i zlatna. Ukrasite ulazna vrata svoje firme, ordinacije ili organizacije prelepim oznakama u punom koloru. Otisak na metalu uvek je kvalitetan i sa jarkim bojama, idealan za oznake za vrata.

Profesionalne oznake za vrata

Ostala oprema

Ukoliko ste zainteresovani za sublimacionu štampu ili štampu na majicama i to možete pronaći u našoj ponudi. Kada je reč o sublimacionom otisku nudimo štampač Sawgrass SG500. A ako želite uvek nas možete pozvati i zakazati sastanak sa nama u kojem će vam naš tim obezbediti savetovanje i obuku. Obuka se sastoji od savetovanja o štampačima, obuke pripreme u Photoshop-u i obuke za pečenje i prenošenje dizajna na materijal.

Pločice sa imenom su samo jedan od proizvoda u našoj ponudi, pored toga možete naći i sledeće proizvode:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?