Tablice upozorenja

Tablice upozorenja

Da li vi i vaša porodica ili firma imate plan sigurnosti od požara u zgradi? Znate li gde je sigurnosni izlaz iz zgrade, a gde sa se sretnete kad sigurno napustite zgradu? Da li vi i vaše kolege razumete procedure za prepoznavanje i prijavu požara? Čak i dobro razrađeni planovi, mogu se raspršiti u prah u trenucima krizne situacije i panike. Sigurnosni natpisi – table upozorenja su siguran način da budete apsolutno sigurni da svako može pronaći i iskoristiti raspoloživu opremu za zaštitu od požara u slučaju požara. Uz pomoć Tablice upozorenja ljudi brzo pronalaze najbolji i najkraći put za spasavanje u kriznoj situaciji. Ništa bolje ne skraćuje konfuziju u prostoru od sigurnosnih oznaka. Sigurnosni natpisi doslovno rečeno „spašavaju živote“.

Tablice upozorenja služe kako bi upozorile na moguću opasnost ili prenele određenu poruku. Tablice u našoj ponudi mogu da budu dizajnirane na način koji Vi želite. Potrebno je samo da nam pošaljete sliku tablice ili na najbolji način objasnite šta želite a mi ćemo Vam poslati rešenje i pripremu. Kada odobrite pripremu Vaša tablica će biti gotova u najkraćem roku. Tablica upozorenja može da služi u građevinske svrhe ali i kao ukras u sobi. Napravite pločicu sa šaljivim tekstom i okačite na ulazna vrata sobe ili u unutrašnjost sobe. Tablica je odličan izbor ukoliko imate foto radnju, online radnju, knjižaru ili radnju sa personalizovanim poklonima.

Tablica upozorenja
tablice upozorenja
  • Šifra proizvoda tablice upozorenja:
  • Dimenzije: 29×8, 37×8, 20×20, 52x12cm
  • Materijal: Aluminijum
  • Temperatura: 180°C
  • Vreme: 100 sek

Ostali proizvodi pored

Pored gore navedenih Table obaveštenja firma Mincom iz Novog Sada nudi i proizvode koji služe za sublimaciju. U našoj ponudi možete pronaći sve što vam je potrebno kako bi započeli spostveni biznis na poljima sublimacije. Nudimo Sawgrass i Epson blanko proizvode namenjene sublimacionoj štampi. Ti proizvodi mogu biti šolje, drvo, metal, medijapan i mnogi drugi.

Table  nisu jedini proizvod u našoj ponudi. Registrujte se na sajt kako bi skinuli cenovnik i videli sve proizvode iz naše ponude. U kategoriji tabli imamo više od 15 različitih modela i 6 različitih dimenzija. Osim tabli u našoj ponudi još možete pronaći:

Registrujte se na naš youtube kanal Mincom doo kako bi naučili koristiti mašine iz naše ponude.
Zapratite nas na Instagram i Facebook kanalu kako bi uvek prvi videli najnovije proizvode i objave.

Ukoliko naručite Table obaveštenja preko firme Mincom iz Novog Sada, koja se bavi sublimacijom i prodajom proizvoda namenjenim sublimaciji, možete očekivati veoma brzu dostavu. U vremenskom periodu od 3 do 5 dana kurirske službe kojima šaljemo robu stižu do Vas.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?