Šolja za espresso

Šolja za espresso

Šolja za espresso je posebno dizajnirana šolja koja odgovara potrebama kafića ili drugih ugostiteljskih objekata koji se fokusiraju na pružanje kvalitetnog iskustva u služenju espresa. Ova mini šolja je neophodna oprema za sve ljubitelje ovog napitka. Mini šolja je obično manjih dimenzija od standardnih šolja za kafu. Tipičan volumen espresso šolje je oko 60-90 ml, što je optimalna količina za posluživanje espressa. Dizajnirana je kako bi istakla bogatstvo arome i ukusa espressa. Izrađena od visokokvalitetne keramike koja pruža izvanrednu toplotnu izolaciju, čuvajući espresso na savršenoj temperaturi tokom celog ispijanja.

Šolja za espresso sa lokalnim motivima ili karakteristikama destinacije često su popularan suvenir među turistima. Njen mini izgled će se sigurno privući pažnju svakog kupca jer je izdvaja medju konkurencijom.  Kupovina ovakvih šolja omogućava turistima da ponesu kući deo autentičnog iskustva kafe iz posete određenoj destinaciji.

Ukratko ove šolje su specijalno dizajnirane šolje koje pružaju lepo mini iskustvo u posluživanju espressa u kafićima, restoranima ili drugim ugostiteljskim objektima. One kombinuju estetiku, funkcionalnost i praktičnost kako bi zadovoljile potrebe i očekivanja ljubitelja espresa.

Mini šolja espresso karakteristike

Naziv: Šolja za espresso

Materijal: Keramika
Dimenzija: 5.1 x 5.7cm
Prečnik: Ø5.7cm
Kapacitet: 88ml
Štampa: Pun kolor, tehnikom sublimacije

Ostali proizvodi

Ova mini šolja nije jedini proizvod iz nase ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda sa sublimacionim premazom spremnih za štampu. Pogledajte i sublimacione štampače te ostalu opremu za sve profesionalce ali i početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite na kupovinu naših mašina dobijate i besplatnu obuku sa našim inžinjerima koji će Vam objasniti ceo proces rada i proizvodnje proizvoda. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Pogledajte i naše tutorijale na YouTube profilu Mincom doo i načite više o procesu rada sa našim mašinama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?