Činije za pse

Činije za pse

Činije za pse su proizvod namenjan za sublimacionu štampu. Činije  je posebna po tome što se na njemu može štampati fotografija, ime ili bilo koji tekst po vašoj želji. Servirajte omiljenu hranu vašeg ljubimca u jedinstvenoj činiji, a Vaš ljubimac će sa uživanjem jesti iz nje. Štampa na se redi tehnikom sublimacije, gde se boja sjedinjuje sa keramikom. Izrađena je od kvalitetne keramike na kojoj se štampa Vaša fotografija i tekst u punom koloru.

Činije  su idealan proizvod ukoliko ste vlasnik fotoradnje, radnje za presonalizovane proizvode ili gift šopa. Sa ovom činijom proširićete Vaš asortiman i privućit nove kupce. Tehnika koja se najbolje pokazala je tehinka štampe uz pomoć Peći za sublimaciju. Dobijeni otisak je veoma kvalitetan i dobijate mogućnost štampe po celoj površini činije

Sublimacija na ciniji za pse

Činije za pse

Namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetne keramike.
  • Šifra proizvoda Činije za pse : B4D
  • Dimenzije: 7×17.5cm
  • Vrsta proizvoda: Činija za kućne ljubimce

Ostali proizvodi

Činije za pse nije jedini keramički proizvod u našoj ponudi. Ukoliko ste zainteresovani za još neke sublimacione proizvode od keramike, savetujem Vam da pogledate naš veliki izbor sublimacionih kermičkih blanko šolja i proširite vaš asortiman. Ukoliko biste baš Vi voleli da štampate na ovakvim sublimacionim proizvodima, Mincom u svojoj ponudi ima sublimacione štampače. Štampači kao što su Ricoh SG-3310DN i EPSON ET-2700 zasigurno će Vam obezbediti kvalitetnu štampu sublimacionih proizvoda. Za Vas smo pripremili i početničke savete  za lakši početak.

Pogledajte još neke proizvode iz naše ponude:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Proizvodi koje kupujete od firme Mincom iz grada Novog Sada šalju se brzom poštom i stižu u roku od 3 do 5 radnih dana.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?