Futrola za pasoš

sublimacija futrola za pasos

Futrola za pasoš

Futrola za pasoš je namenjena za sublimacionu štampu. Futrola za pasoš je proizvod koji bi sigurno dobro došao svakom ko puno putuje i kome treba unikatan držač za bitna dokumenta. Futrola za pasoš, takođe, može biti i dobar poklon, ali mora biti posebna i unikatna. Futrola je napravljena od čvrstog materijala tako da je veoma izdržljiva i neće se cepati. Iskoristite vašu sliku, dizajn ili tekst po želji i napravite originalnu futrola za Vas ili Vaše najbliže. Štampa na futroli nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte se, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njima.

Ono što ovu štampu na futrolama odvaja od drugih tehnika jeste što niste obavezani da štampate velike količine. Možete štampati i samo jedan komad što je izuzetno isplativo i praktično. Futrola za pasoše idealan je proizvod za sve foto-radnje, knjižare, poklon radnje… Ovo je izuzetno popularan proizvod koji je namenjen za sve koji žele da imaju funkcionalnu futrolu koja će ih podsećati na doživljaje i putovanja.

Sublimacija futrola za pasos

Futrola za pasoš

Futrola za pasoše je namenjena za štampu sublimacijom. Štampa se samo na jednoj strani.
  • Šifra proizvoda: FUP
  • Dimenzije: 32×44 cm
  • Dimenzije za štampu: 14×21 cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Ostali proizvodi

Futrola za pasoše je samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?