Ukrasni led fenjer

Ukrasni led fenjer

Ukrasni led fenjer

Ukrasni LED fenjer kombinuje boje dobijene tehnikom sublimacione štampe i LED diode koje kreiraju topao ambijent . Bilo da želite da ih nosite u dvorište, na kampovanje ili samo da promenite sobu ovi sublimacioni fenjeri koriste standardne alkalne baterije pa su skroz prenosivi i nezavisni od izvora napajanja!

Ukrasni LED fenjer dolazi u 4 boje: crna, bela, srebro i bronza. Svaki sublimacioni fenjer dolazi sa 2 šablona koja su namenjena za sublimacionu štampu, što znači da će se odštampana slika videti iz svih uglova!

Jednostavno ulepšajte ambijent bilo koje prostorije. Bilo da se postavi na neku površinu u kući ili okači na zid LED fenjer dodaće toplu i ambijentalnu svetlost svojoj okolini.
Ako ste ljubitelj aktivnosti poput planinarenja, kampovanja i slično, LED fenjer je odlična stvar koju možete poneti sa sobom.
Savršen kao poklon ili dekoracija. Odštampajte deda mraza, sneška belića, uskršnjeg zeku ili slavski motiv i iskoristite ukrasni LED fenjer kao centralni deo dekoracije vaše prostorije tokom prazničnog perioda!

Svetleći Fenjer

Naziv: Ukrasni led fenjer

Materijal: Plastika
Dimenzija: 14cm x 7.5cm x 5.3cm
Štampa
: Sublimacija (štampa se vrši na 2 šablona)
Parametri pečenja: 190°C 45s

Ukrasni LED fenjer štampa


1. Dizajn odštampati na sublimacionom štampaču.
2. Rade se dva dizajna, pošto fenjer dolazi sa 2 sublimaciona isečka za štampu.
3. Šabloni imaju providni film, koji je potrebno ukloniti pre pečenja na termo presi.
4. Na termo presu postaviti zaštitni papir, potom i šablone, i na kraju pokriti sa još jednim zaštitnim papirom.
5. Ukrasni led fenjer peći na temperaturi od 190°C u trajanju od 45s, sa jakim pritiskom.
6. Nakon pečenja na šablone primeniti pritisak sa ravnim predmetom poput tega, pločice ili druge termo prese, kako se šabloni ne bi iskrivili.
7. Nakon što su se ohladili, odštampane šablone je potrebno staviti između providnih staklenih šablona koji dolaze u pakovanju!

Ostali proizvodi

Svetleći fenjer nije jedini proizvod iz nase ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda sa sublimacionim premazom spremnih za štampu kao i propratim materijalom. Možete slobodno na našem sajtu da pogledate i istražite mnoge nove i zanimljive proizvode pa i samo da dobijete ideju za vaš novi dizajn. Pogledajte i sublimacione štampače te ostalu opremu za sve profesionalce ali i početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite na kupovinu naših mašina dobijate i besplatnu obuku sa našim inžinjerima koji će Vam objasniti ceo proces rada i proizvodnje proizvoda. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Pogledajte i naše tutorijale na YouTube profilu Mincom doo i načite više o procesu rada sa našim mašinama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?