Reklamni lenjir

Foto lenjiri raklamni

Reklamni lenjir

Reklamni lenjir je proizvod koji je uvek koristan i znači kad je pri ruci. Kao rezultat toga bitno je da će Vaši klijenti biti zadovoljni sa lenjirima koji suukrašeni sa imenom i logotipom svog brenda. Svaki put kada klijent bude koristio lenjir videće Vaš brend, što povećava vidljivost Vašeg marketinga i vizuelnog identiteta. Lenjir je unikatan i samim tim idealan promo materijal za sve prilike i namenjene su raznovrsnim ciljnim grupama.

U lenjire se stavlja jednobojna ili pun kolor slika. Ovi konkretni lenjiri se ukrašavaju stavljanjem slika u sam lenjir. Glavna prednost ovog načina brendiranja lenjira je ta što se svaki lenjir može štampati zasebno, sa drugačijim dizajnom. Osim toga lenjiri se mogu raditi u malim tiražima i visokom kvalitetu bez odražavanja na cenu štampe.

Ukoliko sami želite da brendirate lenjire, u Mincom ponudi imate sav materijal i mašine koje su vam potrebne.

Lenjir sa slikom manji Mincom

Reklamni lenjir 15 cm

Lenjiri su korisni i potrebni u svakodnevnom životu, pogotovo u određenim profesijama. Reklamni lenjiri su unikatan proizvod namenjen raznim ciljnim grupama.
  • Proizvod: Lenjir 15 cm
  • Šifra proizvoda: 0REG15
  • Dimenzije: 15cm / 6 inch
Reklamni foto lenjir veci

Lenjir 30 cm

Lenjiri su korisni i potrebni u svakodnevnom životu, pogotovo u određenim profesijama. Reklamni lenjiri su unikatan proizvod namenjen raznim ciljnim grupama.
  • Proizvod: Lenjir 30 cm
  • Šifra proizvoda: 0REG30
  • Dimenzije: 30cm / 12 inch

Reklamni lenjiri su i danas proizvod koji sve firme, kompanije i pojedini brendovi poštuju u svom poslu. Naši kupci se opredeljuju za kvalitetne lenjire sa štampom koje se po izgledu, dimenzijama i kvalitetu mogu razlikovati, ali ono što im je zajedničko je naša garancija kvaliteta.  Asortiman koji nudimo kada su u pitanju lenjiri će zadovoljiti tražnju svih kupaca.

Ovo je samo jedan od naših reklamnih proizvoda. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta, kao i na velike tiraže. Neki od tih proizvoda su i:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?