Reklamna podloga za miša

Podloga za miša reklamna

Reklamna podloga za miša

Reklamna podloga za miša je praktičan, koristan reklamni materijal na kojem štampamo Vaš logo, slogan ili neki drugi dizajn po Vašoj želji. Podloge za miša su sa gornje strane presvučene belim platnom na kome se štampa, dok su sa donje strane gumirane kako ne bi klizale po stolu. Naše podloge za miša su izrađene od kvalitetne gume i platna kako bi štampa na njima bila postojana i kvalitetna. Boje su jake i postojane dugo vremena.

Reklamna podloga za miša je odličan izbor za opremanje kancelarija, firme ukoliko želite da štampate proizvode sa svojim brendom. Na podlozi štampamo u punom koloru tako da se mogu štampati i fotografije.

Fakulteti, škole takođe mogu poručiti podloge sa logom škole za sve svoje prostorije sa računarima.

Privatne IT škole na zanimljiv način mogu reklamirati svoje usluge tako što će poručiti podloge za sve svoje polaznike.

Mogućnosti su ogromne a na Vama je samo da poručite željeni tiraž i da nam prosledite Vaš dizajn.

 

 

Štampa

Ukoliko sami želite da napravite ovakvu podlogu sa štampom u našoj ponudi možete pronaći opremu za sublimaciju. U toj opremi možete pronaći sublimacione štampače, boje, papir i prese koje služe za prenos dizajna sa papira na podlogu za miša. Tehnika sublimacije veoma je jednostavna i sve informacije na ovu temu možete da saznate kod nas. Mincom tim uvek vam stoji na usluzi bilo da imate pitanje o opremi, pripremi ili pečenju. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja Mincom tim vam uvek stoji na raspolaganju.

Pored reklamne podloge za miša u našoj ponudi sublimacionih proizvoda možete pronaći mnoštvo zanimljiv proizvoda kao što su:

Pogledajte i saznajte više na youtube.com

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?