Reklamni satovi

Sat reklamni

Reklamni satovi

Reklamni satovi su promotivni proizvod koji dolaze sa određenom štampom I privlači pažnju u svakom prostoru. Svaka firma, insititucija, kancelarija, stan I kuća koriste satove.  Reklamni satovi spadaju u grupu proizvoda koji nikada ne izlaze iz mode. Iz tog razloga se sve više radi na brendiranju svojih usluga I proizvoda. Jedan od načina da reklamirate svoj brend jeste taj da se reklamirate I preko odštampanih satova.

U našoj ponudi reklalmnog materijala ćete naći dve vrste satova. Jedna vrsta je napravljena od kvalitetnog medijapana, a druga od stakla. Satovi od medijapana su premazani posebnim slojem za sublimaciju koji omogućava VISOKI SJAJ.

Reklamni satovi

su prvobitno namenjeni štampi Vašeg logoa, slogana ili nekog drugog sličnog dizajna koji će predstavljati Vašu firmu I delatnost. Ukoliko želite kvalitetnu promociju jedan od načina jeste da poklonite satove Vašim potencijalnim kupcima I klijentima.

Satove koristimo u svim prostorijama, s toga je biranje ovakvog promo materijala uvek pravi potez.

Ugostiteljski objekti, hoteli, škole, fakulteti, firme, institucije mogu odštampati veći tiraž satova koji će pokriti sve potrebne prostorije u poslovnim objektima.

Marketing agencije mogu poručiti reklamne satove ukoliko žele da odštampaju promo materijal za svoje klijente.

Sat stakleni okrugli 30cm reklamni

Reklamni satovi stakleni okrugli 30cm

Sat stakleni okrugli 20cm reklamni

Reklamni sat stakleni okrugli 20cm

Sat MDF okrugli 19cm reklamni

Reklamni satovi MDF okrugli 19cm

Sat MDF okrugli 28cm reklamni

Reklamni sat MDF okrugli 28cm

Sat MDF kvadratni 28cm reklamni

Reklamni sat MDF kvadratni 28cm

Sat MDF kvadratni 19cm reklamni

Reklamni satovi MDF kvadratni 19cm

Način pripreme artikla reklamni satovi

Kada štampate na staklenim materijalima neophodno je znati nekoliko stvari:

  1. Ne smete nipošto horizontalno okretati sliku u softveru za obradu slike (Adobe Photoshop ili neki drugi), jer se štampa vrši sa zadnje strane sata.

  2. Neophodno je da skinete mehanizam sa sata kako se ne bi oštetio i kako ne bi smetao u fazi presovanja pod visokim temperaturama.

Prvi korak izrade sublimacionih satova je štampa slike/fotografije na sublimacionom papiru, koja će kasnije predstavljati pozadinu Vašeg sata. Papir koji koristimo u ovom slučaju jeste sublimacioni papir. Ovo je papir izuzetno dobrog kvaliteta koji će pri svakom štampanju davati rezultate, bilo da se radi o proizvodu od stakla, keramike, plastike ili tekstilnim materijalima.

Takođe, važno je da slika koju štampate bude pravilno pozicionirana kako ne bi došlo do odstupanja i grešaka pri izradi Vašeg sata. Neophodno je da boje Vaše slike budu što življe i izražajnije, kako bi se postigao zadovoljavajući efekat.

Način presovanja

Kada ste odštampali željenu sliku sledi podešavanje sublimacione prese. Bilo bi idealno da koristite ravnu presu za što bolje rezultate.

Podešavamo temperaturu prese na 190oC (dozvoljena su odstupanja od +-5oC). Proizvod bi trebao u presi da se zadrži od 3 do 3.5 minuta (180 sekundi), dok pritisak prese treba da bude srednji, kako ne bi došlo do pucanja stakla. Ako ste nesigurni, možete podesiti duže vreme presovanja sa manjim pritiskom.

Stakleni sat neophodno je da stoji na sobnoj temperaturi najmanje 30 minuta pre stavljanja pod presu, kako ne bi došlo do pucanja usled nagle promene temperature. Takođe, sat možete staviti i na gornji poklopac zatvorene prese koja je topla, ali ne pretopla, kako biste postigli isti rezultat i zagrejali staklo. Treća opcija je da koristite silikonsku prevlaku i spustite poklopac prese bez dodatnog pritiska.

Kada ste zagrejali stakleni sat, pažljivo ga pozicionirate preko željene slike, izvršite adekvatno poravnanje i zalepite staklo za sliku sa sve četiri strane, kako biste bili sigurni da se ništa neće pomeriti.

Kada ste obavili sve neophodne pripreme, pažljivo spustite sat tako da vam prednja strana naleže na donju ploču prese, dok je slika orjentisana ka gornjem delu prese. Preko slike stavite silikonsku prevlaku, pozicionirajte gornju ploču prese i laganim pritiskom je pritisnite. Sačekajte dok podešeno vreme ne istekne, a zatim otvorite poklopac, skinite silikonsku prevlaku i sublimacioni papir.

Bilo bi poželjno da koristite rukavice pri vađenju stakla iz prese, kako ne biste zadobili opekotine. Kada ste izvadili staklo i ako ste zadovoljni dobijenim rezultatom ostavite staklo da se ohladi. Nakon toga možete montirati mehanizam i kazaljke i Vaš sat je gotov.

Reklamni satovi iz naše ponude su samo delić našeg reklamnog asortimana. Pored satova možete pronaći neke od najpopularnijih proizvoda kao što su:

Pogledajte i saznajte više na youtube kanalu 

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?