Presa za kačkete i olovke

Presa za kačkete i olovke

Presa za kačkete i olovke

Presa za kačkete i olovke sa dodatkom za štampu na olovkama je vrsta mašine koja kombinuje funkcionalnost termo prese sa mogućnošću štampe na kačketima i olovkama. Ovaj uređaj omogućava štampu koristeći toplotu i pritisak.

Termo presa 2u1

Presa za kačkete i olovke ima višenamensku funkcionalost jer može da radi termo prenos na dve vrste proizvoda uz jednostavnu zamenu dodatka u zavisnosti od potrebe štampe. Ova termo presa 2u1 je obično dizajnirana za jednostavnu upotrebu. Termo presa ima LCD displej sa jednostavnim podesavanjima za vremenske i temperaturne parametre. Takodje presa poseduje elektromagnet koji automatski otvara presu pri završetku pečenja i pored toga presa nas obaveštava zvučnim alarmom kada je zavrseno pečenje.

Presa za kačkete i olovke

Presa za kačkete i olovke – Specifikacije

 

 • Šifra proizvoda: AH1701
 • Dimenzije: 52x51x26cm
 • Snaga: 900W
 • Voltaža: 110V/220V
 • Vreme: 0-999s
 • Temperatura: 0-250C
 • Težina: 17kg
 • Termo presa 2u1

 

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Ostali proizvodi

Termo presa 2u1 nije jedini proizvod iz naše ponude, pogledajte i ostale proizvode. Možemo se pohvaliti širokim izborom proizvoda za sublimacionu štampu. Pogledajte sublimacione štampače i ostalu opremu za sve profesionalce ali i za početnike u svetu sublimacije. Ako ste zainteresovani ili se odlučite za kupovinu naše opreme dobijate i besplatnu obuku od naših inžinjera koji će Vam objasniti ceo proces rada i procesa štampe na sublimacionim proizvodima. Ostali proizvodi u našoj ponudi su:

 1. Termo prese
 2. Prese za šolje
 3. Šolje za sublimaciju
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?