Šolje za sublimaciju

Šolje za sublimaciju

Šolje za sublimaciju su proizvod koji Vam pruža mogućnost štampe vrhunskog kvaliteta, a malih tiraža. Naše šolje su visokog kvaliteta.

Imamo najveći izbor sublimacionih šolja, u svakom trenutku u našoj ponudi možete pronaći veliki broj različitih modela šolja za sublimaciju. Kod nas možete naći razne bele šolje, magične šolje, zlatne šolje, sedef šolje, srebrne šolje, roze šolje, šolje sa drškom u boji, metalne i staklene šolje. Pored šolja za sublimaciju tu su i termos za kafu, boca za bicikl, rakijske čašice i krigle za pivo. Šolje su prve klase. Sve šolje iz našeg asortimana su unapred pripremljene za ovu tehniku štampe. Ukoliko Vas interesuju uputstva za štampu na šoljama sve detalje o tome možete pronaći na našoj stranici sa savetima za sublimaciju šolja.

Šolje nisu jedni proizvod koji možete pronaći kod nas, kod nas možete pronaći sav potreban repromaterijal, Termo prese kao i Prese za šolje. Ukoliko želite da štampate krigle, rakijske čašice, termos, bocu za bicikli, šolje za poneti morate koristiti Peć za Sublimaciju i koja je namenjena za štampu svih sublimacionih proizvoda koji nisu ravnih površina i koji imaju zahtevnije oblike. Kompletan proces sublimacije na šolji, potrebnu temperaturu i vreme pečenja možete pronaći na stranici o štampi sublimacionih proizvoda.

Solja za sublimaciju

Šolje za sublimaciju

Solje magicne keramicke

Magične šolje

U boji solje za sublimaciju

Šolje u boji

Solje metalik

Metalik Šolje za sublimaciju

Solja za sublimaciju neonska

Fluorescentne Šolje

Konusne Šolje za sublimaciju

Konusne Šolje

Solja metalna sa slikom

Metalne šolje 

Moto solja ljubavne

Moto Šolje za sublimaciju

Rucka zebre solja

Šolje ručka životinja

Šolja staklena

Staklene šolje

Olovke za crtanje

Olovke za crtanje na beloj šolji

Smesna solja sa slikom

Smešne Šolje

 


Nova tehnik štampe uz pomoć Sublimacione pećke Vam omogućava NOVE načina presonalizovanja šolja:

  • Štampa na dnu šolje
  • Štampa na ručki šolje
  • Štampa po celoj površrini
  • Štampa na neravnim površinama šolja
  • Štampa više šolja odjednom
stampa na rucki

Šolje za sublimaciju su uvek interesantne i drugačije od klasičnih belih šolja, namenjene su za sve uzraste i ukuse. Sublimacija na šoljama nam daje neverovatan rezultat u štampi punog kolora.

U našoj ponudi Šolja za sublimaciju možete pronaći veliki dijapazon interesantnih i modernih šolja na kojima će te štampati bilo koji motiv po Vašoj želji. Neke od šolja su adekvatne za štampu raster fotografija, detaljnijih slika dok su druge šolje prvobitno namenjene za štampu jednostavnijih elemenata, logoa, vektora i teksta.

Sve keramičke sublimacione šolje u našoj ponudi su premazane specijalnim slojem za sublimacionu štampu i spremne za upotrebu. Na Vama je samo da odaberete omiljenu šolju na kojoj će te štampati unikatne slike.

Šolje za sublimaciju

su samo jedan od naših dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru, štampariju, prodavnicu suvenira i još mnogo toga. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pobrinite se da pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?