O nama

O Nama

O nama govori više od 20 godina iskustva i zadovoljstvo naših klijenata.

O nama

O nama govori 20 godina uspešnog poslovanja i sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera: sublimacionih proizvoda, sublimacionih štampača (Sawgrass SG-500), UV štampača (Breva), DTF štampača (Epson L1800), foto štampača i foto poklona. Firma Mincom d.o.o. Novi Sad je osnovana 2001 godine kao mala, porodična firma sa jasnom vizijom za budućnost.

Sublimacija vam omogućava veliki potencijal štampe, preko 1000+ proizvoda u živopisnim i kvalitetno izraženim bojama.

Štampajte široki spektar vaših unikatnih slika i primenite ih na vaše omiljene odevne ili ukrasne predmete u roku od nekoliko minuta!

Možete napraviti jedinstvene personalizovane poklone ili promotivne predmete u količinama koje odgovaraju potrebama vaših kupaca.

Naši paketi za sublimacionu štampu Vam sve omogućavaju, prilagođavaju širok spektar proizvoda, brzo, lako i ekonomično.

Kvalitetne prese za prenos toplote, vrhunske sublimacione boje i izbor štampača, zajedno sa velikim brojem raznih predmeta i pribora za štampu.

Mi shvatamo da naši kupci žele ne samo najbolju opremu i potrošni materijal već i našu stalnu podršku i savete. To govori dovoljno o Mincomu i njegovom uspešnom poslovanju.

Kao i poslednjih 20 godina, široko smo prepoznati po svojoj brizi za kupce i posvećeni pružanju lične pažnje svim našim klijentima koja im je potrebna.

O Mincomu možete saznati više na našim društvenim mrežama. Zapratite nas na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali šta je novo u svetu štampe.

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.

sajam-grafima-2016
sajam grafima 2017
sajam-grafima-mincom-2018-150x150
G 2019
Sajam grafima 2022
Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?