Vizit karta aluminijumska za sublimaciju

Aluminijumska vizit karata

Vizit karta aluminijumska za sublimaciju

Vizit karta aluminijumska za sublimaciju predstavlja uobičajan vid komunikacije sa klijentima. Najčešće je vizit karta prva prezentacija Vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit kartice može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i sofisticiran. Slušajući Vaše želje, predstavljamo Vam  aluminijumsku vizit kartu koja će klijentima privući pažnju. Nekada su važila dva pravila kada je u pitanju dizajn vizit karti: dimenzije 90×50 milimetara i kombinovanje ne više od dve boje. U poslednje vreme dizajn vizit karti postaje prava umetnost pa se pojavljuju različiti nestandardni oblici kartica i različiti materijali kako bi se dizajnom i materijalom izdvojile u moru ostalih.

Vizit karta aluminijumska za sublimaciju može imati dizajn sa jedne ili sa obe strane. Na prednjoj strani se nalaze kontakt podaci kao što su ime, prezime, telefon, e-mail i internet sajt, dok se na drugoj mogu naći logo ili neke dodatne informacije koje želite da podelite sa Vašim klijentima. Takođe postoji još dosta detalja koji maksimalno doprinose izgledu vizit kartice. Vizit karta aluminijumska za sublimaciju namenjena je za sublimacionu tehniku štampe koja pruža mogućnost štampe na jedan komad bez povećavanja cene otiska. Učinite svaku vizit kartu autentičnom. Aluminijumska vizit karta pruža sjajan kvalitet, dugotrajnost i predstavlja materijal na kojem je moguće otisnuti perfektan otisak.

Vizit karta aluminijumska za sublimaciju

Vizit kartica aluminijumska za sublimaciju

Aluminijumska vizit karta namenjena za štampu sublimacijom. Izrađene su od kvalitetnog aluminijuma za vrhunski kvalitet otiska.
  • Šifra proizvoda: JSMP
  • Dimenzije: 50,8×76,2 mm
  • Temperatura za ravnu presu: 180 °C
  • Vreme: 120 sekundi

Ostali proizvodi

Aluminijumska vizit karata je jedan od proizvoda u našoj ponudi. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?