Ćoškalica za metal

Ćoškalica za tanke metale

Ćoškalica za metal

Ćoškalica za metal koristi se za sećenje i oblikovanje ivica na tankim metalnim pločama od 1mm. Ćoškalica dolazi sa više različitih alata za isecanje ivica koji se menjaju jednostavnu i brzo u roku. Sa ovom mašinom možete da režete bilo koji metal koji ima ivice od 90 stepeni. Kao što svi znamo ivice od 90 stepeni na tankim metalima nisu pogodne za rad, iz tog razloga uvek je važno da ivice obradimo u razne oblike.

Kao što smo već rekli ova ćoškalica veoma je jednostavna i sigurna za rad. Potrebno je samo da podignete ručku. Postavite odabrani alat u postolje za alat na ćoškalici i spremni ste za rad. Zatim uzmite metal koji želite da izrežete i stavite jednu ivicu od 90 stepeni u alat koji ste postavili u ćoškalicu. Pritisnite ručku prema dole i i postupak je gotov, ponovite ovaj postupak na sve ivice i vaš proizvod je spreman. Jedan od glavnih prednosti ove ćoškalice je savršen sistem ručke, koja zahteva minimalni napor pri sečenju metala. U ponudi imate više različitih alata za razne oblike rezanja.

Oblikovanje ivice metala

Ćoškalica za metal

Specifikacije
  • Naziv: Rezač za metal
  • Šifra proizvoda: ĆZM
  • Max. debljina metala: 1mm
  • Jednostavno rukovanje
Oblikovanje ivice metala

Ćoškalica za metal 2

Specifikacije
  • Naziv: Rezač za metal 2
  • Šifra proizvoda: ĆZM2
  • Max. debljina metala: 1mm
  • Jednostavno rukovanje

Ukoliko želite napraviti prelepe zakrivljene proizvode za razne marketinške događaje na pravom ste mestu. U našoj ponudi osim ćoškalica za metal možete pronaći i sublimacione štampače za štampu na sublimacionom metalu, sublimacioni metal, savijač za lim i sekač za metal. Sa ovim proizvodima bez problema možete napraviti proizvode kao što su vizit karte, znakove upozorenja, akreditacije, znakove za stolove, plakete… i još mnogo toga.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će Vam pružiti podršku u svakom trenutku. Ako Vam treba savet, javite nam se i pružićemo Vam svu neophodnu pomoć.

U našoj ponudi također možete da pronađete mnoštvo sublimacionih prizvoda. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru ili štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a moežete da ih štampate na jedan ili više komada u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Neki od tih proizvoda su:

Ako Vas zanima proces rada na mašinama iz naše ponude pogledajte tutorijale na našem youtube kanalu Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?