Postolje za presu

Stabilno postolje

Postolje za presu

Postolje za presu još je jedan od zanimljivih proizvoda u našoj ponudi. Od sada ne morate da imate posebno mesto za presu. Uz pomoć postolja za presu možete lako i jednostavno da prenesete i pozicionirate presu. Osim postolja nije Vam potrebno ništa drugo kako bi pridržavalo presu a uz pomoć točkića od sada Vaša presa može biti mobilna. Postolje je izrađeno za jednostavan i nesmetan rad te je podešeno kako bi odgovaralo svakoj presi u našoj ponudi. Ako u Vašoj kancelariji nemate previše mesta i ne stane Vam poseban stol za presu, postolje za presu je idealno za Vas.

Postolje za presu nije namenjeno samo za radnje, zbog mogućnosti podešavanja i pomeranja idealno je i za druge prostore. Rastavite presu u dva dela i ponesite je kako bi radili prezentacije na sajmovima ili štandovima. Savršena je i za van, ponesite je na more i uživajte u turističkoj sezoni nudeći turistima proizvode sa domaćim motivima. Opremite svoj štand, sajam, radnju, foto radnju, knjižaru ili kopirnicu postoljem za presu.

Postolje za presu

Postolje za prese

Postolje odgovara svim presama u našoj ponudi osim prese 60x80cm za koju je potrebna veća površina.
  • Naziv proizvoda: Postolje za presu
  • Šifra proizvoda: STAND
  • Maksimalna visina: 1.50m
  • Dimenzije postolja: 30x60cm
  • Podešavanje visine po potrebi
  • Kočnice na točkićima za stabilnost
  • Materijal: Metal
  • Boja: Crvena

Postolje za presu ima podesivu visinu i možete visinu jednostavno promeniti po Vašoj želji. Presa je kao što smo već rekli mobilna i može da se pomera ali možete je i zakočiti da stoji samo u jednom mestu. Postolje je stabilno i ne morate da se brinete o padu prese ili postolja. Iste je boje kao i prese u našoj ponudi i neće se isticati više od prese.

U našoj ponudi osim postolja za termo prese možete pronaći mnoštvo dekorativnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Pored toga imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Svi naši proizvodi su izuzetnog kvaliteta, a možete da ih štampate na jedan komad u punom koloru visoko kvalitetnom štampom. Tu su:

Edukacija i saveti

Ako želite da se informišete u oblasti sublimacije pogledajte blogove i vesti na našem sajtu, takodje imamo edukativni sadržaj na Mincom Akademiji koja nudi niz korisnih kurseva za sublimacionu štampu.
Naš novi sajt www.sublimacija.rs je napravljen sa ciljem da vam pruži sveobuhvatne informacije i savete o sublimaciji i dtf štampi bez obzira da li ste početnik ili iskusni profesionalac u ovoj oblasti.
Pogledajte tutorijale i zapratite nas na kanalu YouTube Mincom.
Našu ponudu možete da pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
Prijavite se na naš newsletter, kako biste bili obavešteni o novim proizvodima i akcijama.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?