Oznake za stolove

metalne oznake sa imenima

Oznake za stolove

Oznake za stolove su još jedan metalni proizvod namenjen za sublimacionu štampu. Mi smo kao firma odlučili da ponudimo širok dijapazon proizvoda koji se može praviti od aluminijumskih lim ploča koje možete poručiti u tri dostupne boje. Zlatnoj, srebrnoj i beloj boji. Odabir boje za oznake uglavnom diktiraju povod i upotreba.

Šta je potrebno za štampu oznaka za stolove?

Kako biste mogli da štampate oznake za stolove ili bilo koji drugi sublimacioni proizvod od metala potrebni su Vam adekvatan sublimacioni štampač kao i termo presa. To su glavni i jedini alati bez kojih ne možete štampati bilo koji proizvod.

zlatna oznaka za stolove

Oznaka za sto sa imenom L forma

  • Šifra proizvoda: LIM4
  • Dimenzije: 30x10cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi
siva oznaka za stolove

Oznaka za sto sa imenom A forma

  • Šifra proizvoda: LIM5
  • Dimenzije: 30x10cm
  • Temperatura za ravnu presu: 180°C
  • Vreme: 120 sekundi

Štampa na metalu postaje sve popularnija i traženija. Jedan od razloga za to jeste potreba za nečim drugačijim kao i provereno dobar kvaliet štampe, nakon čega će odštampani materijal imati mnogo duži vek trajanja nego štampa na papiru.

Šta sve spada u oznake za stolove?

Definitivno mnogo toga od čega se najviše traže oznake za firme, manifestacije, sajmove, kancelarije. Dobićete prvoklasan kvalitet otiska, a boje koje ostaju nakon štampe će Vam oduzeti dah.

Oznake mogu biti raznih veličina. Na našem sajtu u sklopu alata za limove možete naći mašinu za sečenje kao i mašinu za savijanje limova.

Firme i kancelarije

Oznake za stolove su odličan izbor proizvoda ukoliko želite da brendirate poslovni prostor, firmu i kancelarije. Sublimacija na metalu nam omogućava štampanje malih i velikih tiraža. Mogu se štampati oznake za celu firmu a da svaka oznaka ima drugi natpis i dizajn. Ovakva vrsta brendiranja je isplativa, kvalitetna i brza. Za svakog zaposlenog se može odštampati drugačija stona akreditacija.

Primena aluminijum ploča nema ograničenja. Mogućnosti su ogromne sve dok imate inspiracije i ukoliko znate da plasirate ove interesantne proizvode. Na našem sajtu možete naći par korisnih saveta vezanih za marketing u sublimaciji kao i pomoć za sublimaciju na svim proizvodima.

dimenzije-aluminijuma-za-sk

Pored oznaka za stolove imamo široku paletu proizvoda koji mogu biti interesantni za Vašu foto radnju, kopirnicu, knjižaru i štampariju. Sve naše proizvode možete da štampate na jedan komad u punom koloru visokog kvaliteta. Tu su:

Kako bi uvek pratili najnovije vesti u svetu sublimacije pratite naš youtube kanal Mincom d.o.o.
Zapratite nas i na društvenim mrežama kao što su Instagram i Facebook kako bi prvi saznali za nove proizvode.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?