Keramička kasica za sublimaciju

Keramička kasica za sublimaciju

Keramička kasica za sublimaciju u našoj ponudi dolaze u beloj i zlatnoj boji. Ukoliko Vaši najmlađi skupljaju za omiljenu igračku ili nešto drugo kasica je uvek korisna i neophodna. Keramička kasica za sublimaciju omogućava savršen fullcolor otisak koji je kvalitetan i dugotrajan. Napravite slike klijenata i njihove ciljeve štednje ili Vaše šaljive poruke na kasici. Kasica je nezaobilazan proizvod koji morate uvrstiti u Vašu ponudu.

Sublimacija Vam omogućava štampu na velike i male tiraže. Bilo da se radi o jednoj kasici za klijenta ili više za agencije i firme koje će poslužiti kao zajednička ušteda za poklone zaposlenima.

Kasica sa štampom

Specifikacije

  • Šifra proizvoda sublimaciona kasica: B19QG-W/Z
  • Boja: Bela (W) i Zlatna (Z)
  • Veličina: 9x26cm
  • 3u1 presa: 180°C
  • Vreme: 180 sekundi
  • 3D presa: 195°C
  • Vreme: 9 minuta

Proširite ponudu

Proširite svoju ponudu sublimacionih keramičkih proizvoda već danas i poručite proizvod kao što je keramička sublimaciona kasica. Ukoliko još niste pogledali našu ponudu skinite naš cenovnik i pogledajte sve proizvode iz naše ponude. Mincom firma može se pohvaliti najvećim izborom sublimacionih proizvoda. Ako niste još spremi da poručite veće količine imamo rešenje i za Vas. Pogledajte naše akcije i pronađite pakete prvog punjenja izloga. Ukoliko poručite jedan od ovih paketa dobijate veću količinu proizvoda po akcijskim cenama kako bi ih mogli izložiti. Kada testirate svoje tržište našim paketima i vidite koji proizvodi su najtraženiji mi Vam stojimo na usluzi za poručivanje većih količina.

Mincom firma može da se pohvali najvećom ponudom keramičkih šolja i proizvoda u Srbiji a neki od tih su:

Osim proizvoda kao što je sublimaciona kasica pogledajte i novi proizvod u našoj ponudi markeri za keramičke šolje sa sublimacionim premazom

Ukoliko Vas zanima kako markeri funkcionišu ili sama štampa i pečenje sublimacionih proizvoda posetite i naš youtube kanal Mincom d.o.o.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?