Set za kupatilo

Set za kupatilo

Set za kupatilo

Set za kupatilo se sastoji od nekoliko fenomenalnih proizvoda namenjenih za sublimacionu štampu. Svi proizvodi su napravljeni od super mekog flanela koji odlično upija vlagu, brzo se suši i pruža udobnost u svakom kupatilu. Kupatilo je često koju zanemarujete u vašem domu, koju nesvesno zaobilazite kada se bavite dekoracijom…

Set za kupatilo možete lako odštampati tehnikom sublimacije da biste napravili dekor koji će odgovarati vašem stilu kupatila!

Ovim fenomenalnim setom proizvoda zanemarićete sve dosadne i konvencionalne načine dekoracije vašeg kupatila, kada jednom dizajnirate ove nove, zabavne i raznobojne proizvode, poželećete da često menjate izgled vašeg kupatila.

Set za kupatilo

Obezbedite novi i drugačiji izgled  svakom kupatilo, posebno dizajniranim setom koji je namenjen za sublimacionu štampu. Ovaj fenmenalni set se sastoji od kupatilske prostirke, prostirke za toalet i navlake za poklopac WC šolje.

Kupatilska prostirka obogaće svako kupatilo jedinstvenom i mekom prostirkom koje će vam pružiti udobnost. Možete izaći iz tuša umesto na hladne pločice na prostirku na kojoj je oštampan dizajn.

Prostirka za toalet pruža vam mogužnost da sedeti ili stajati pored toaletne školjke na ovoj mekoj prostirci koja vam pruža udobnost.

Dizajn na navlaci za poklopac WC šolje vam omogućava da unesete toplinu ovaj prostor i da uživate u dekoraciji tokom boravka u kupatilu.

Ovim fenomenalnim setom proizvoda zanemarićete sve dosadne i konvencionalne načine dekoracije vašeg kupatila, kada jednom dizajnirate ove nove, zabavne i raznobojne proizvode, poželećete da često menjate izgled kupatila.

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?