Flaše za sublimaciju

Baner za flaše

Flaše za sublimaciju

Ako volite da uživate u svom omiljenom napitku, u našoj ponudi možete pronaći fenomenalne flaše na koje možete oštampati vaš dizajn tehnikom sublimacije. Ove flaše su napravljene od izdrživog materijala i održavaju temperaturu napitka. Ove flaše su pravi izbor kako za tople, tako i za hladne dane. Zbog mogućnosti da održavaju temperaturu napitka i lake prenosivosti flaše su savršene za upotrebu kod kuće, u kancelariji, tokom kampovanja, piknika i bilo koje aktivnosti na otvorenom!

Metalna flaša

Flaše metalne za sublimaciju napravljene su od nerđajućeg čelika. Veoma su lagane i prenosive, a opet vrlo čvrste i savršene za svakodnevnu upotrebu. Sa ovom flašom uvek možete nositi svoja omiljena pića kako biste se hidrirali tokom šetnji, planinarenja, biciklizma, kampovanja ili tokom drugih spoljnih aktivnosti. Ovaj model flaša dolazi u beloj i sivoj boji. Atraktivni dizajn i dopadljive izreke mogu se štampati na praznu flašu kako bi postala unikatnija i personalizovanija!

Aluminijumske flaše

Aluminijumske flaše za sublimaciju napravljene su od aluminijuma sa čepom u boji . Veoma su lagane i prenosive, a opet vrlo čvrste i savršene za svakodnevnu upotrebu. Sa ovom flašom uvek možete nositi svoja omiljena pića , mogu da stanu u vaš ranac, držač za flaše na biciklu i neće dodati težinu vašem prtljagu. Ove flaše su savršen poklon za sportiste, ljude koji dosta vremena provode napolju kao i za svekodnevnu upotrebu.

Termo flaša

Termo flaša je fenomenalan proizvod namenjen za sublimacionu štampu. Termo flaša je napravljen od nerđajužeg čelika i premazan je sublimacionim premazom.  Ova termo flaša je idealan proizvod kako za leto tako i za hladnije vreme. Odštampajte svoj omiljeni dizajn i uživaje u svom omiljenom piću.

Termo flaše svetleće

Termo flaše svetleće na prvi pogled možda izgledaju kao obični termosi, ali pogledajte ih ponovo u mraku. Svetleće termo flaše će vas oduševiti! Ove inovativne termo flaše učiniće da se vaši štampani dizajni ističu i sjaje u mraku! Ono što ih čini posebnim je da upijaju svetlos i u mraku flaše svetle zeleno ili plavo. Ove fenomenalne termo flaše imaju dvostruke zidove i svaka dolazi sa slamkom od nerđajućeg čelika, koja je višekratna, izdržljiva i što je još važnije, ekološki prihvatljiva!

Termo flaše magične

Opet bele obične termo flaše? Ne, sačekajte dok sunce ne izađe i otkrije tajnu! Ove termo flaše magične će se promeniti iz bele u drugu boju izlažući se sunčevoj svetlosti. Izaberite svoju omiljenu boju, oštampajte svoj dizajn na njoj tehnikom sublimacije i iznesite je napolje da vidite kako se magija događa! Što je sunčeva svetlost jača, boje postaju efektnije. Termo flaše magične su pre svega namenjena onima koji vole da budu drugačiji od drugih. Svima koji vole da uživate u prirodi, na plaži ili moru , ova flaša koja menja boju pod magijom sunčevih zraka biće najbolji prijatelj.

Termo flaše otisak

Obične termo flaše u boji? Ne, samo dodirnite da vidite razliku! Flaše će promeniti boje laganim dodirom ili stiskom prsta. Ova zabava vam nikada neće dosaditi! Štampajte flašu sa svojim dizajnom i dodajte malo zabave uz piće! Ove flaše menjaju boje iz plave u roza i iz orandž u žuto. Savršene su za uživanje u toplim i hladnim napitcima. Ovaj model termo flaše može da se koristi za sve tople i hladne napitke, Dizajnirajte ih i učinite ih posebnim.

 

 

 

 

 

Deli ovaj post

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?