Sublimacioni trendovi za 2019

Sublimacioni trendovi za 2019

Sublimacioni trendovi za 2019

Sublimacioni trendovi za 2019-tu godinu koje treba da pratite kako bi došli do veće zarade. Nova godina je napokon ovde i to uz mnogo prilika da se iskoriste trendovi za rast vašeg sublimacionog posla. U 2018. godini smo videli čitav niz podloga i aplikacija koji su bili u trendu i koje su izazvale ogromni žamor i uzbuđenje među dekoraterima proizvoda. Ovde je pogled na nekoliko trendova za koje očekujemo da će nastaviti sa rastom tokom 2019. Ovde ćemo Vam objasniti kako možete uticati na njih za povećanje prodaje.

Sublimacija na tamnim materijalima i pamuku

Sublimacija na tamne materijale je dugo bila deo slagalice koji nedostaje u sublimacionom svetu. Međutim, prošle godine u Mincom ponudu i na naše tržište je stigao laserski štampač sa belim tonerom. Ovaj sistem rešava sve probleme sa tamnim materijalima. Uz beli toner došli su i softveri koji omogućavaju kvalitetan i dugotrajan otisak.

Sa HP laserskim štampačem i belim tonerom proveli smo 6 meseci i uspeli smo da izvučemo maksimum na štampi svih vrsta boje i materijala na majicama. Ali to nije sve, s obzirom da je HP laserski štampač sada možete da izbacite i prah iz upotrebe. HP štampa direktno na Flex folije koje se nakon štampe jednostavno prenose na materijal. Sada sa HP štampačem, belim tonerom i našom obukom možete da prenosite full color otisak na bilo koju majicu. Materijal ili boja tkanine više vas ne sprečava da napravite savršen otisak. Beli toner nije namenjen samo za majice. Uz njega štampate na tkanini, koži, umetnoj koži, filcu, šoljama, staklu, kamenu, drvetu, tamnom kartonu itd…

Sve ove mogućnosti koje vam daje beli toner otvara nove mogućnosti i proizvode koje možete ponuditi svojim klijentima. Ponudite im sve proizvode na njihovom omiljenom materijalu. Ovo je nezaobilazna prilika za povećanje prodaje u 2019. godini.

Proizvodi za piće

Cela industrija pića trenutno pravi veliku potražnju za sublimaciom. Jedan od razloga za to je ogromna potražnja za vakuumski izolovanim flašama sa dvostrukim zidovima. Ove flaše koriste kako bi držale napitke vrućim i hladnim satima. Takođe se susrećemo sa mnogim novim vrstama proizvoda za piće. Neki od tih proizvoda su sjajne i mat šolje, magične šolje, čašice, lončići koji su posebno populani početkom ove godine te proizvodi od metala.

Sve veća raznolikost ambalaže nudi brojne mogućnosti za kreativno izražavanje i prenos na proizvode. Što više proizvoda imate, veće su šanse da proširite bazu klijenata ili da sarađujete sa restoranima, kafićima u vašoj okolini.

Sublimaciona dekoracija

U svetu sublimacije postoje brojne mogućnosti za ponudu sublimacionih proizvoda namijenjenih pretvaranju kuće u dom. Sublimacione proizvode možete koristiti za dekorisanje prekrivača za bebe, jastučića od šljokica i jastučnica, tekstura za dobrodošlicu, peškira za ruke, šolje, pribor za dentalnu higijenu kao i mnoge druge stvari koje će ljudi voleti da imaju u svojim domovima – ili dati nekome za poklon!
Kućni dekor posebno je zanimljiv i najviše tražen u svetu sublimacije što Vam daje mogućnost da postavite veće cene prizvoda. Dodavanje slike ili teksta na proizvod kao što je šolja ili sat malo košta. Klijenti su spremni da plate više ukoliko vide da se trudite da ispunite njihovu viziju tog proizvoda. Također klijenti vole kvalitetne proizvode što znači da nije poenta da kupite što jeftiniju šolju nego želite da kupite kvalitetnu šolju a više je naplatite. Na taj način klijent će biti zadovoljan dizajnom i kvalitetom a vi ćete dobiti veći profit. Ovaj način prodaje veoma je važan jer želite da steknete klijentovo poverenje i naravno da se vrati kod Vas i poruči više artikala ne samo za sebe nego i kao poklon.

Sve ove informacije koje ste sada pročitali važne su za 2019-tu godinu i za proizvode koje biste željeli istražiti 2019. godine. Eksperimentisanje i testiranje proizvoda ključni su za rast prodaje. Kada sledeći put budete naručivali, zašto ne biste dodali nekoliko novih proizvoda? Ukoliko ih stavite u izlog i predstavite klijentima koji ulaze u Vašu radnju ili dolaze na Vaš sajt rezultati bi mogli biti vrlo profitabilni.

Ukoliko Vas zanima oprema za lasersku štampu i beli toner mi Vam preporučujemo štampač iz naše ponude:

Deli ovaj post

Komentara (2)

  • Bela Pesznyak Odgovori

    Cena za Ricoh SG 3110 DN i za šolje odgovara?

    24. септембар 2020. na 15:32
    • urednik Odgovori

      Poštovani,

      Navedeni štampač Više nije u ponudi, sada imamo Sawgrass SG500 , našu ponudu šolja pogledajte na linku

      25. септембар 2020. na 09:12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na sajt Mincom!
Kako Vam možemo pomoći?